Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Hva er bread flour?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 18-02-14, 12:29   #7
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.214
Blogginnlegg: 640
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva er bread flour?

Opprinnelig lagt inn av Java, her.

Hvis det stemmer at bread flour er siktet hvetemel med høyt gluteninnhold i andre land kan du fint bruke vanlig norsk siktet hvetemel. Melet i Norge har høyt gluteninnhold (fordi vi som forbrukere foretrekker det slik).

Takk for info! Det visste jeg ikke, faktisk. Det er jo en konsekvens av at vi har lite differensierte mel. Jeg syns sånt er spennende, som jeg skrev i den andre tråden; jeg trodde siktet hvetemel var siktet hvetemel, no fuzz, liksom. Også begynte jeg å lese kokebøker fra sørstatene og der gir de deg lots of fuzz, altså!

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:18.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no