Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Langtidsheve bolledeig

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 14-06-14, 22:38   #2
Hot Lips
kissable
 
Hot Lips sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2010
Innlegg: 3.694
Hot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt liktHot Lips er virkelig godt likt
Standard

Sv: Langtidsheve bolledeig

Litt sent, men det kan du:

Sitat:

Tips
Kaldheving av gjærbakst er smart hvis du vil servere rykende ferske boller til frokost. Da bruker du bare halv mengde gjær og blander sammen alle ingrediensene kaldt.
Trill ut til boller uten at du har forhevet deigen. Legg bollene på smurt plate og dekk med plast. Dette kan du gjøre kvelden før og la stekeplaten stå kjølig over natten. Pensle bollene før steking. La bollene så stå i et varmt rom i ca 30 minutter for å få litt heving før de settes inn i kald stekeovn. Stek bollene midt i ovnen på 250 °C til de er pent gylne.

Fra tine.no

__________________

Hot Lips er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no