Sv: Steke ribbe over natten?
Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.
Det hørtes jo veldig bra ut! Lurer på om jeg skal teste dette til nyttårsaften. Ovnen på 70 grader?
Opprinnelig lagt inn av Gaia, her.
Oppskrift? 
Denne brukte jeg.
Den er tatt nøye backup av Men jeg satte den inn om kvelden istedet for om morgenen.
På ovnen min er det ikke så lett å sette 70 grader, så jeg sjekket temperaturen nokså nøye med steketermometer i kanten slik at jeg justerte ovnen til det var 70 grader i kjøttet. Helte litt vann i formen innimellom slik at den ikke tørket ut.
Satte ovnen på 100 grader siste timen (hadde da stått i 16 timer) før skrudd opp til 250 for å poppe svoren. Poppingen ble gjort med konentrasjon, løftet opp deler av ribben med aluminiumsfolie slik at de ble helt plan eller flytte opp deler som trengte ekstra varme.
Stjerneanis-smaken var helt perfekt til det. Ribbesjyen smakte utrolig godt, kokte opp med litt salt og fløte og jevning, perfekt saus.
__________________
It takes a great deal of effort to sustain a conservative, trustworthy persona.
Sist redigert av Esme : 25-12-15 kl 15:54.
|