Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Steke ribbe over natten?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 25-12-15, 12:31   #1
Gaia
villende
 
Gaia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 14.864
Blogginnlegg: 249
Gaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Steke ribbe over natten?

Opprinnelig lagt inn av Esme, her.

Jeg stekte også over natten for første gang, brukte en oppskrift jeg fant med stjerneanis, kanelstang etc. Kommer til å fortsette å gjøre det sånn, ribben ble sjukt saftig og mør og svoren ble helt knusksprø, helt crazy sprø over hele ribben.

Oppskrift?

Gaia er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-12-15, 15:27   #2
Esme
Mother of Dragons
 
Esme sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 20.029
Blogginnlegg: 76
Esme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme omEsme har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Steke ribbe over natten?

Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.

Det hørtes jo veldig bra ut! Lurer på om jeg skal teste dette til nyttårsaften. Ovnen på 70 grader?

Opprinnelig lagt inn av Gaia, her.

Oppskrift?

Denne brukte jeg.

Den er tatt nøye backup av Men jeg satte den inn om kvelden istedet for om morgenen.

På ovnen min er det ikke så lett å sette 70 grader, så jeg sjekket temperaturen nokså nøye med steketermometer i kanten slik at jeg justerte ovnen til det var 70 grader i kjøttet. Helte litt vann i formen innimellom slik at den ikke tørket ut.
Satte ovnen på 100 grader siste timen (hadde da stått i 16 timer) før skrudd opp til 250 for å poppe svoren. Poppingen ble gjort med konentrasjon, løftet opp deler av ribben med aluminiumsfolie slik at de ble helt plan eller flytte opp deler som trengte ekstra varme.
Stjerneanis-smaken var helt perfekt til det. Ribbesjyen smakte utrolig godt, kokte opp med litt salt og fløte og jevning, perfekt saus.

__________________
It takes a great deal of effort to sustain a conservative, trustworthy persona.

Sist redigert av Esme : 25-12-15 kl 15:54.
Esme er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no