Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Holdbarhet på kokte egg

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 29-12-17, 18:07   #10
Malama
Bør lage seg en tittel selv
 
Malama sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 30.078
Malama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt av
Standard

Sv: Holdbarhet på kokte egg

Opprinnelig lagt inn av Input, her.

Dere vet at ingenting tilsettes egget ved koking? Det eneste som endres er proteinstrukturen, og den har ingenting med holdbarhet å gjøre. Kokte egg med helt skall har like lang holdbarhetstid som rå egg. Med mindre man stikker hull på skallet før koking, er det absolutt ingen grunn til å kaste dem etter noen dager.

Men stikker ikke de fleste hull på skallet når de koker dem da? det har jeg jo i alle fall lært mange ganger fra ulike kilder at jeg skal for å forebygge at de sprekker?

__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
Malama er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:11.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no