|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#21 |
Personlig pessimist
|
![]() Sv: Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det?
Jeg synes det som funker best er å passe på at kjøttsausen/tomatsausen er godt innkokt («tørr») og så varm at lasagnen trenger kort tid i stekeovnen. Om jeg har laget kjøttsausen på forhånd (jeg har ofte i fryseren), så varmer jeg den i gette først. Jeg gjør det samme med pastaplater, for jeg synes alltid de blir alt for myke i lasagne. Jeg liker al dente.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det?
Takk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Personlig pessimist
|
![]() Sv: Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det?
Ja, jeg også. Det er derfor sausen må kokes inn på forhånd, ellers står den jo så lenge at pastaen går helt i oppløsning.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|