Sv: Den beste hjemmelagde tomatsuppen
Jeg synes min er bedre. Jeg bruker omtrent de samme ingrediensene som Trine, men lager den litt annerledes. Det viktigste er at tomatene bakes i ovnen først, det gir en annen dybde på smaken, så man må bruke hele hermetiske tomater. Fisk ut tomatene (ta vare på væsken) og legg på stekebrett. Dryss litt brunt sukker på hver og bak i ovnen ved 220 grader i ca 30 minutter. Tomatene skal veldig gjerne bli litt brune/småbrente langs kantene. Mens dette baker steker du hakket løk og hvitløk. Ha i et par skjeer hvetemel og litt tomatpuré og rør godt før du har i væsken fra tomatene, kraft/buljong, salt og pepper. La småkoke til tomatene er ferdig, da har du i dem og moser alt med blender. Ha i litt fløte og varm opp før servering.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
2008 - 2011 - 2013
|