|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
Se resultatene: Baker du enda surdeigsbrød? | |||
Ja, har "alltid" gjort det |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,70% |
Ja, startet i coronatiden, og har fortsatt |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 4,94% |
Starter i morgen! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,70% |
Har holdt meg hard, og aldri startet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
55 | 67,90% |
Annet, jeg utdyper i tråden |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 19,75% |
Deltakere: 81. Du kan ikke stemme på denne undersøkelsen |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
jabbsaft
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Trondheim
Innlegg: 8.115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Baker du enda surdeigsbrød?Nei. Men jeg har gjort noen forsøk både før og etter korona. Men ender opp med å ta livet av den stakkars gjærklumpen. Lykkes bedre med å lage brød basert på grøt av havregryn og frø, så har holdt meg til det i stedet.
__________________
09 & 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|