Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Hjem og utstyr > Husmorskole

Kverne lammebog til kjøttdeig av lam, hvilken hullskive?

Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 14-11-10, 09:07   #1
Señora
Bør lage seg en tittel selv
 
Señora sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.760
Señora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de fleste
Standard

Kverne lammebog til kjøttdeig av lam, hvilken hullskive?

Jeg har en Kenwoodmaskin hvor det fulgte med kjøttkvern. Den har aldri blitt brukt. I går lette vi overalt etter lammedeig, uten hell, så jeg kjøpte lammebog med tanke på å kverne kjøttdeigen selv.

Når jeg så pakket ut kjøttkvernen, finnes 3 forskjellige hullskiver.

Hvilke av disse 3 hullskivene skal jeg bruke, i bruksanvisningen står det at alle 3 kan brukes til rått kjøtt.

Skal lage moussaka etter følgende oppskrift: http://www.aperitif.no/index.db2?dos...k=ja&pollisten=

Señora er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:51.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no