Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Økologisk og diettmat

Nyheter fra Oikos 2. mars

Økologisk og diettmat Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 02-03-07, 14:44   #1
Harriet Vane
Epikur
 
Harriet Vane sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.796
Blogginnlegg: 440
Harriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Nyheter fra Oikos 2. mars

NYHETSBREV 2. MARS 2007


Økologiske gårder med suksess i Bondens Marked
Bondens Marked, som har møteplasser over hele landet, har kåret ”Årets torgbønder 2006” blant sine deltakere. 2 av 3 vinnere er økologiske gårder. Tove og Knut Åland fra Aalan gård i Lofoten selger gode økologiske oster, mens Ola Aukrust fra Lom i Gudbrandsdalen tilbyr økologiske/biodynamiske urter, krydder, te og spekepølser.

Kilde: www.bondensmarked.no


Danske lavprisbutikker taper terreng
For første gang på 14 år har de danske lavprisbutikkene redusert sin omsetning. Omsetningen sank med 1,5 prosent i 2006. Det er den kraftige veksten i nye butikker som har mettet markedet som er årsaken, samtidig som danskene har fått øynene opp for luksusprodukter og økologiske varer.

Kilde: www.dagligvarehandelen.com, 1/3-07


Tore Jardar blir økobonde
Tore Jardar Johannessen, kjent fra tv-serien ”Jakten på kjærligheten”, vil legge om til økologisk drift. –Jeg har tenkt på dette i mange år, og nå føler jeg tiden er kommet, sier Tore Jardar til VG Nett. Tore Jardar forklarer interessen for økologisk gårdsdrift med ønsket om å drive en gård på naturens premisser.

Kilde: www.vg.no, 27/2-07


Whole Foods selger godt
Den amerikanske øko-kjeden Whole Foods melder om sterkt salg. I fjerde kvartal 2006 økte omsetningen 12 prosent til 1,9 milliarder dollar. Omsetningsmålet er 12 milliarder dollar i 2010, og konsernsjef John Mackey sier at kjeden nå har et godt utgangspunkt for å nå målet.

Kilde: www.dagligvarehandelen.com, 26/2-07


Prins Charles skeptisk til McDonalds
Den engelske prins Charles besøkte nylig et engelsk diabetes-senter i De forente arabiske emirater, for å være med på lanseringen av en stor helsekampanje. Der stilte han spørsmål til senterets ernæringseksperter om de har kommet noe vei med å forby McDonalds. Prins Charles er en aktiv forkjemper for økologisk mat, og startet i 1986 økologisk drift på gården Highgrove Estate.

Kilde: www.dagbladet.no, 28/2-07

__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
Harriet Vane er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no