Å prøve en diett ved "sykdom"
Jeg sliter enormt med svimmelhet - gjort i 8 år.
Plagene er også mye løs mage, kvalme, hodepine, trøtthet, vonde ledd, spesielt plaget med nakke osv...
Dette skjedd ved graviditet og rett før da jeg fikk krystallsyke.
Tidligere har jeg egentlig spist masse brødmat, sjokolade osv... begynte med sunnere kosthold da jeg gikk gravid - men fortsatt mye sukker, brød og halvfabrikat. Nå spiser jeg veldig sunt, lite poteter, brød og nesten aldri halvfabrikat og er bedre enn jeg var for 2-3 år siden da jeg "traff bunnen" og bare sov og la i senga i flere uker.
Kan dette skyldes mat på noen måte?
Kan jeg bli bedre/frisk av mat. hvilken diett burde jeg prøve?
Har tenkt litt på å kutte helt ut sukker, hvetemel/gluten og melk? burde jeg også ta med egg i starten? Andre ting? Hvor lenge burde jeg gå på en sånn diett for å se fremgang?
Jeg er tynn så vil ikke ned i vekt, men det går greit med avokado og diverse.
Hva er det gluten i egentlig?
|