|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
ASD
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hjelp med kjeksJeg har ingen problemer med å lage gjærdeiger og kaker, men kjeks derimot |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
i tåkeheimen
|
![]() Sv: Hjelp med kjeksDe er jo myke med en gang de kommer ut av ovnen. Hvis de fortsatt er myke etter avkjøling, ville jeg økt steketiden med noen minutter. Det er forskjell på ovner, og steketiden kommer jo også an på størrelsen på kjeksen. Kan ikke se at det er mulig å smuldre smøret feil, liksom.
__________________
2000, 2003, 2010 og engelen Guro 2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|