Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Tomater i stekeovn

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 31-08-11, 20:23   #1
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Tomater i stekeovn

Jeg leste et eller annet sted (var det her? Har lett) om å langtidssteke tomater i ovnen. Jeg har googlet også, men jeg finner det ikke igjen. I hvert fall sa vedkommende som ga meg idéen at hun/ han stekte tomatene ca 5 timer på 100 grader. Jeg gjorde dette i går, med cherrytomater, og de ble helt fantastiske. Noe av det beste jeg har smakt. Hadde god olivenolje, nykvernet pepper og maldonsalt på tomatene.

Jeg prøvde det samme i dag, bare med vanlige, nokså store økologiske tomater. De har nå stått i 12 timer og er nokså skrukkete, men ikke som de jeg laget i går. De ser ikke ferdige ut. Hvor lenge må sånne store stå i ovnen?

Og hvordan oppbevarer man egenlig sånne tomater? Det var ikke noe tema i går, jeg spiste alle med en gang.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no