|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Ringskrømt
|
![]() Torsk i langpanne-spørsmålHolder på å tilberede torsk på en seng av grønnsker, og toskefiletene er altså frosne. Det skal stå i ovnen på 200 gader i 20 min, men bør jeg tine torsken først? Evt. ha de i ovnen lenger? Det er ikke store filetene det er snakk om her.
__________________
2003 2007 2009 2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Enda en som trener
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmålDu må nok enten tine eller ha dem lengre ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
stressmonster
Medlem siden: Dec 2009
Hvor: Hammerfest
Innlegg: 3.076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmålVi lager ofte laks i form og den alltid frosen. Vi steker i 20-25 minutter og da er laksen ferdig i massevis. Det kan da ikke være så annerledes med torsk vel? Det er stortsett poteten vi venter på...
__________________
(2005) (2010) (2012) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ringskrømt
|
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmålJeg steker ikke-frossen laks i langpanne i 30 min. (i aliminiumsfolie, riktignok). (Den tinte) torsken fikk seg 30 min. den også, og den var helt perfekt stekt da jeg tok den ut!
__________________
2003 2007 2009 2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
passer i nissedrakt
|
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmålAntar det er som med biff, smak og behag hvor godt stekt du vil ha den. Til en beintela frossen torsk hadde jeg nok som apan latt den stå nærmere en time, men ca 25-30 min tint (avhengig av tykkelsen på fileten). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I mål
|
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmål
Jeg klarer ikke skjønne det? Vi bruker jo en halvtime når den er tint? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmålFrossen laks bruker 20-25 min i vår ovn også. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pandemonium
Medlem siden: Dec 2008
Innlegg: 7.111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Torsk i langpanne-spørsmålJeg har en teori om at frossen laks ikke er like pinnfrossen som frossen torsk, pga. fettinnholdet i laksen. Akkurat som sjokoladekake kan spises bortimot rett fra fryseren, mens man kan drepe noen med dypfryste grovbrød.
__________________
There's a fine line between wrong and visionary. Unfortunately, you have to be a visionary to see it. 2009 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|