|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: i et hus med fantatisk utsikt og med verdens beste naboer
Innlegg: 2.043
Blogginnlegg: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Første gangs tapaskokkHva har jeg gjort??? Orket ikke pinnekjøtt på nyttårsaften iår. Vi tenkte på pizza, men skjønte fort at alle i selskapet ikke ønsket det. Da kom jeg på tapas. Aldri laget det før. Søkte rundt på nettet og selvsagt her på FP. Har skrevet ut oppskrifter og handlet inn. Ikke helt kontroll, men mannen har troen på meg. Sist redigert av Sonar : 30-12-11 kl 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
keep on dreaming
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.889
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokkMenyen din ser finfin ut - dette går helt sikkert bra! Jeg pleier å bruke små amadine-poteter (ikke skrelle), koke dem i vann med masse grovt havsalt i, la dem dampe litt med havsaltet i kjelen også. Og så tar jeg dem over i serveringsbollen, pakker inn bollen i et håndkle og setter det under dyna til gjestene kommer (holder fint en time eller to). Da er de akkurat passe småvarme, og ovnen kan brukes til alt det andre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: i et hus med fantatisk utsikt og med verdens beste naboer
Innlegg: 2.043
Blogginnlegg: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokk
Ikke noe med potetene? Salt, olje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: i et hus med fantatisk utsikt og med verdens beste naboer
Innlegg: 2.043
Blogginnlegg: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokkSkal jeg kanskje kjøpe en nøytral olje imorgen og prøve på nytt? Det er jo ikke den store kostnaden med aioli. Hvilken olje da? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokkDu kan lage lettvint aioli. Bland like deler majones og creme fraiche, litt sitronsaft, hvitløk og evt. litt salt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokkJeg syns rapsolje smaker helt gresselig, og bruker solsikkeolje.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Metallica!!
|
![]() Sv: Første gangs tapas kokkRapsolje uten smak da, jeg kjøper en på grønne glassflasker (husker ikke navn) som ikke smaker noe, fin å bruke i dressinger og sauser og alt mulig egentlig.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokk
Ja, hvis den er uten smak er det jo helt greit. Jeg har enda ikke funnet noen uten smak, selv ikke de som flere har bedyret at er uten smak. Så jeg er nok litt ekstra sensitiv for det.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokk
Hvilken er det?
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Metallica!!
|
![]() Sv: Første gangs tapas kokkHehe god rapsolje skal ikke smake noe, jeg har og lett lenge før jeg fant en smakløs. Og obs viktig å oppbevare mørkt, den harskner fort. Jeg pleier å velge en med lang holdbarhet og sette den mørkt. Og grønn glassflaske ja. Hva er det nå den heter..
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Første gangs tapas kokk
Jeg har fått flere tips om angivelige smakløse rapsoljer, og de har smakt fjøslagret hoppetau alle som en, så jeg vil gjerne vite hvilken det er du bruker.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|