|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Borte
|
![]() Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenKan den brukes?
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09) Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og Freedom's just another word for nothing left to lose |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Under cover
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.360
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenKlart den kan. Jeg bruke forleden en rest av pizzadeig som hadde ligget to dager i en plastpose i kjøleskapet. Funket som bare det.
__________________
My mind is wandering and I can't find it...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenVår deig hever ofte et halvt døgn altså. Nå sist laget mannen min pizzabunn kl 6 om morgenen og jeg hadde den med på jobb der den stod og hevet hele arbeidsdagen før jeg kjørte hjem til min mor og vi kjevlet den ut i 19-tiden. Knallgod, sprø bunn! Den blir bare bedre av å stå lenge.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aktiv
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Sørlandet
Innlegg: 253
![]() |
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenDette var igrunnen nyttig lesning.. Hadde ikke tenkt over at det går ann å lage deigen i så god tid på forhånd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Borte
|
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenDeigen var iallefall helt fin og pizzaen var god.
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09) Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og Freedom's just another word for nothing left to lose |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Off the map.
|
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benken
Jo lenger tid, jo mindre gjær da. Jeg brukte 10 gram gjær til et kilo mel. Da er det først en times hviletid (bare mel og vann) Så skal gjæren eltes inn, heve to timer. Bake ut, og heve 45 minutter til.
__________________
røverunger 03 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenJeg vant en steinplate i sommer, bruker den ikke fordi jeg rett og slett ikke merker forskjell på bunnen med og uten steinen. Vår ovn går til 350 grader, så jeg bruker ofte det og steker kort, da blir den så god som den kan få blitt.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Borte
|
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benken
Jeg har ikke brukt annet siden du tipset om det i en tråd for en god stund siden. Det er knallgodt og pizzaen blir mye "italienskere".
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09) Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og Freedom's just another word for nothing left to lose |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzadeig som har stått 4-5 timer på benkenJa, det er så godt. Vi brukte vanlig hvetemel sist, men da hevet bunnen såpass lenge at det ble nesten like godt uansett (11-12 timer).
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|