Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Saus til marinert kalkunbryst

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-04-12, 15:41   #1
Frøy
I endring
 
Frøy sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 6.994
Blogginnlegg: 136
Frøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de flesteFrøy er kulere enn de fleste
Standard

Saus til marinert kalkunbryst

Dagens middag er tatt litt på sparket og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal trylle frem god saus. Kalkunen skal serveres med ris til så blir det valgfritt om man vil ha grønnsaker eller salat til.

Kalkunen er nå i ovnen i en ildfastform sammen med noen klumper smør, litt vann, løk og gulrøtter som bør gi meg kraft, men hva gjør jeg videre?

__________________
2004 og 2008

Du kan'kke gi Gud, så bare gi faen
Frøy er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 22-04-12, 16:01   #2
Obelix
Ferdig!
 
Obelix sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 11.883
Obelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt avObelix har mye å være stolt av
Standard

Sv: Saus til marinert kalkunbryst.

Tar sjyen du får og lager jevning.
Tilsetter fløte og evt krydder/mer fond eller buljong.

Obelix er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-04-12, 16:10   #3
Nip
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
Nip imponerer mange og er sikkert smartNip imponerer mange og er sikkert smartNip imponerer mange og er sikkert smartNip imponerer mange og er sikkert smartNip imponerer mange og er sikkert smartNip imponerer mange og er sikkert smartNip imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Saus til marinert kalkunbryst.

kjører bare sausen med stavmikser, man kan jo tilsette diverse, men jeg liker den "ren" når den er fra vann, gulrot, løk og kjøttet Blir ofte litt tam på fargen, men uten gjester gjør ikke det noe. Hadde det til middag i går, og skal hel kylling i dag på samme måte

Nip er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-04-12, 16:16   #4
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.915
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Saus til marinert kalkunbryst.

Personlig synes jeg du skal unngå både buljong og fløte.

Jeg ville kokt inn kraften, og sørget for å ha nok grønnsaker i formen slik at du kan mose smaken ut av det. Så ville jeg eventuelt jevnet den litt, krydret den og tilsatt f.eks. eplecider.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:16.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no