Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Eggeskall og kokte egg

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 19-05-12, 11:45   #1
Nima
Stadig innom
 
Nima sin avatar
 
Medlem siden: May 2012
Hvor: Nær Bergen
Innlegg: 807
Nima er populærNima er populærNima er populær
Standard

Eggeskall og kokte egg

Fant ikke en tråd om dette så vet ikke om det finnes allerede.
Hvorfor er det noen kokte egg som absolutt ikke vil slippe skallet, og hele egget er ødelagt før man har skrelt det? Vet jeg har lest noe om ferske egg eller gamle egg og skallet, men vet ikke hva. Er det noen som har noen gode tips?

Nima er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no