[matvarer] Hjelp til handeliste
Jeg skal handle inn mat for en helg til 44 personer. 3/4 av personene er barn.
Hvilke mengder skal man beregne? Vil ha minst mulig rester og
mest mulig økonomi.
Høres dette fornuftig ut?
15 Brød (det blir 3 brødmåltider)
30 liter melk
10 liter juice
3 pakker knekkebrød
3 kg gulost (toast er ett av måltidene)
1 kg brunost
3 ulike smøreoster
3 pakker salami
5 bokser leverpostei (gul stor boks)
2 store bokser syltetøy
10 pakker skinke (skal grille toast m/ost og skinke)
60 egg
4 pakker smør
Tomat, agruk, paprika
Hva mer skal stå på frokostbordet?
14 liter suppe m/rundstykker
140 grillpølser m/brød og lomper
60 hamburgere
30 koteletter
44 maiskolber
10 kg poteter til hjemmelaget potetsalat
Salatbuffet
10 liter saft (ublandet), kjøper 5 ltr kanner,
hver kanne gir ca 45 liter saft.
+ frukt, endel meloner, jordbær, kiwi, banan, epler og pærer.
Kommer vi til å sulte ihjel?
__________________
<<< When nothing goes right - go left >>>
|