Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Hjem og utstyr > Interiørhjørnet

Ventilator i hjørne?

Interiørhjørnet Alt som har med interiør å gjøre. Spørsmål, tips, deling av egne lure eller fine løsninger mm.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 06-10-12, 20:01   #1
Lhi-My
Bør lage seg en tittel selv
 
Lhi-My sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 4.888
Lhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt avLhi-My har mye å være stolt av
Standard

Ventilator i hjørne?

Har noen funnet en god løsning på ventilator over komfyrtopp som er montert i et hjørne?

Vi har i dag en fritthengende ventilator i glass og stål med kullfilter. Denne har aldri fungert godt og nå er den helt ødelagt også. Vi vil nå ha en ventilator med utlufting. Det er ikke mulig med lufting over tak og vi kan heller ikke ha luftekanalen helt oppe ved taket fordi den da vil komme i konflikt med taket på et tilbygg som er utenfor kjøkkenveggen. Utluftingskanalen må komme ca 20 cm lavere enn taket og ca 20 cm fra hjørnet og det vil vel se veldig rart ut med en fritthengende ventilator.

Vi har heller ikke funnet noen god løsning for ventilator montert i/under skap. Vi har kjøkken fra Ikea og finner ingen aktuelle hjørneskap der et kan monteres ventilator.

Vi står da igjen med en mulighet. Det er å sette opp en skråvegg bak induksjonstoppen og henge en vegghengt ventilator på denne. Dette er forsåvidt en grei sak, men mannen i huset sliter med å se det for seg. Derfor lurer jeg på om noen har funnet en god løsning på ventilator montert i et hjørne og har bilde av det?

Vi har forøvrig sjekket ut Røroshetta sine hjørneventilatorer, men de er for store. Vårt hjørne er 80 x 100 cm. Røroshetta sine løsninger krever minimum 95 x 95 cm.

Lhi-My er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no