Ubeskrivelig god ananas- og mangosalsa
Dette var så god at jeg nesten ikke klarte å sette fra meg skåla da jeg hadde lagd den ferdig. Oppskriften er stjælt fra nett. 
Vi skal ha den til meksikansk mat/chimichangas i kveld. Den vil sannsynligvis gjøre seg aldeles strålende til grillmat og spesielt grillede svinekoteletter. Min mango var veldig moden, så den ble ikke biter - men mer saus. Ananasen og det andre skar jeg i bittesmå biter. Også brukte jeg fersk hvitløk. Avocadoen manglet fra listen på websiden men stod i teksten 
- 1/2 fresh pineapple, cored, peeled and diced (mine yielded about 2 1/2 cups)
- 1 mango, peeled, pitted, and diced
- 1 jalapeno, seeded and finely chopped (use more/less to taste)
- 1/2 red bell pepper, cored, seeded, and diced
- 1 avocado, peeled, pitted, diced
- 1/2 cup chopped green onions
- 3 Tbsp. chopped fresh cilantro leaves
- 3 Tbsp. lime juice
- 1 Tbsp. olive oil
- 1/2 tsp. garlic powder
- salt and freshly ground black pepper
|