Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Kaldheve bolledeig over natten - Schakenda

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-11-12, 12:03   #1
Salt
Salt in the rainbow
 
Salt sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 10.064
Blogginnlegg: 112
Salt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt av
Standard

Kaldheve bolledeig over natten - Schakenda

Jeg har tenkt til å bruke Schakenda sin bolleoppskrift som utgangspunkt for aniskringler til i morgen. Jeg har tenkt å kaldheve over natten.

Nå er jo Schakenda sin oppskrift i utgangspunktet en sånn halvveis kaldheving (bare kalde ingredienser), men som skal heve i noen timer på kjøkkenbenken. Hvis jeg vil kaldheve over natten i en bod som holder rundt 10 grader, bør jeg da redusere gjærmengden?

Det blir vel snakk om ca 8 timer heving ved 10 grader i stedet for 2-3 timer heving ved 24 grader...

__________________
10.09 01.13
Salt er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:36.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no