Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Fondant eller marsipan?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 23-04-13, 21:20   #1
Hannamoren
Bør lage seg en tittel selv
 
Hannamoren sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 2.182
Hannamoren imponerer mange og er sikkert smartHannamoren imponerer mange og er sikkert smartHannamoren imponerer mange og er sikkert smartHannamoren imponerer mange og er sikkert smartHannamoren imponerer mange og er sikkert smartHannamoren imponerer mange og er sikkert smartHannamoren imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Fondant eller marsipan?

Har fått i oppdrag å lage bløtkake til en konfirmasjon. Mannen skal lage kaken, men jeg skal pynte. Jeg har lyst å bruke fondant, ettersom jeg mener det blir lettere å pynte den og det ser penere ut. Mannen mener at det kan bli for søtt, og at jeg bør satse på bare krempynt. Men er ikke det kjedelig da? Blir det for mye med fondant på bløtkake? Jeg spiser det ikke selv, så jeg aner ikke.

Hannamoren er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no