Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 31-05-13, 16:28   #1
Bille
Sånn passe sane
 
Bille sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 7.933
Blogginnlegg: 18
Bille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de fleste
Standard

Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Går det bra? Baker stort sett bare tre ad gangen, men i dag doblet jeg deigen og da ble det seks brød gitt. Kan de stekes samtidig i varmluftsovn?

__________________
07, 09, 13
Bille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 16:51   #2
Pingis
Kald på føttene
 
Pingis sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Innlegg: 4.980
Blogginnlegg: 121
Pingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de flestePingis er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Jepp!

__________________
Tilfeldighetene er våre venner.
Pingis er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 16:57   #3
Bille
Sånn passe sane
 
Bille sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 7.933
Blogginnlegg: 18
Bille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

__________________
07, 09, 13
Bille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 19:13   #4
arrow
Erfaren
 
arrow sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2011
Innlegg: 803
arrow er litt kularrow er litt kul
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Si hvordan det går da, min stekeovn takler ikke brød i form i to etasjer, men to brett med boller eller rundstykker går geit.

arrow er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 19:18   #5
Bille
Sånn passe sane
 
Bille sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 7.933
Blogginnlegg: 18
Bille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Det gikk fint! Altså, det ser i hvert fall sånn ut, de ser helt vanlige ut utenpå. Så får vi satse på de ikke er rå inni da. Ligger til avkjøling nå. Hva har vært problemet Arrow?

__________________
07, 09, 13
Bille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 20:30   #6
Canisa
Viser tenner
 
Canisa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tromsø
Innlegg: 8.801
Blogginnlegg: 14
Canisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt avCanisa har mye å være stolt av
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Vi baker alltid 6 brød i gangen, i to etasjer og med varmluft. Funker som bare det.

__________________
Lofottorsk i nordens Paris
Canisa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 22:51   #7
arrow
Erfaren
 
arrow sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2011
Innlegg: 803
arrow er litt kularrow er litt kul
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Opprinnelig lagt inn av Bille, her.

Hva har vært problemet Arrow?

Noen av fullkornsoppskriftene mine er løs i deigen og for at de ikke skal sige ut må jeg steke i form. De øverste blir litt brun på toppen, og blek i bunnen, mens de nederste blir helt fin i bunnen. Det hender jeg tar dem ut av formen og ettersteker litt for å få sprø skorpe. Det er gjerne mer praktisk med rundstekte brød rett på platen?

arrow er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 20:51   #8
Bille
Sånn passe sane
 
Bille sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 7.933
Blogginnlegg: 18
Bille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Det blir seks brød ad gangen heretter i hvert fall. Funket som juling det.

__________________
07, 09, 13
Bille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 22:54   #9
Bille
Sånn passe sane
 
Bille sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 7.933
Blogginnlegg: 18
Bille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de flesteBille er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Hmm, jeg vet ikke, bruker former jeg også, bruker nemlig også løs deig.

__________________
07, 09, 13
Bille er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-05-13, 23:31   #10
arrow
Erfaren
 
arrow sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2011
Innlegg: 803
arrow er litt kularrow er litt kul
Standard

Sv: Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

Kasnkje jeg bør eksperimentere mer med temperaturen. Jeg setter ovnen på 250 grader, og skrur ned til 200 etter at brødene er komt inn. Jeg har to typer former, noen i metall som ruster om de går i oppvaskemaskin, og noen med slippbelegg. Jeg har en gulleloksert også. Muligens det er en faktor som spiller inn?

arrow er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no