Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 12-10-13, 12:36   #1
IzziCreo
#IsItOctoberYet?!
 
IzziCreo sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.507
IzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt av
Spørsmål

Når er det best å ta på glasur på sjokoladekaken?

Når er det optimalt å ta på glasuren på sjokoladekaken? Jeg har tenkt at det er når kaken er lunken, men sliter litt med å finne ut hvor lunken Eller kanskje jeg tar helt feil? Bør den være varm? I såfall hvor varm? Min erfaring er at hvis den blir for kald så er glasuren vanskelig å få glatt å fin, samt at pynten ikke henger så fint på.

Så hvor lenge lar dere langpannen stå før dere smører på glasuren?

__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo
IzziCreo er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:38.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no