|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Live and let live
|
![]() Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på biscotti, og ser at det skal være appelsinskall, eller sitronskall i dem. Men jeg har bare to klementiner i kjøleskapet. Funker det like godt, tror dere?
__________________
Poden des. 01, Admini jan. 07 og Admikra feb.14. -Det du tror, avgjør hva du ser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kamerat
|
![]() Sv: Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?Klementinskallet er vel mye tynnere, det kan kanskje bli vanskelig å få revet det? Smaken blir sikkert ikke så veldig forskjellig, kan jeg tenke meg.
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aktiv
Medlem siden: Oct 2012
Innlegg: 173
![]() |
![]() Sv: Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?Jeg tror også det blir litt tynt og vanskelig. Det hvite er beskt og skal unngås. Det bør være økologisk også siden mye sprøytemiddel sitter i skallet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dig for victory!
|
![]() Sv: Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?Vi har brukt klementinskall på stekte poteter (à la Jamie), det gikk fint å unngå det hvite. Jeg kan aldri tenke meg at det blir feil i biscotti!
__________________
"These books gave Matilda a hopeful and comforting message: You are not alone."
— Roald Dahl, Matilda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Live and let live
|
![]() Sv: Er det for stor forskjell på appelsin og klementin-skall?Det gikk fint. Men deigen smakte jo bare så mye bedre enn selve kjeksene.
__________________
Poden des. 01, Admini jan. 07 og Admikra feb.14. -Det du tror, avgjør hva du ser. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|