|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
04-10-06, 00:05 | #1 |
Like blid!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.984
|
OK Mim, her kommer en utfordringJeg er en levende katastrofe på kjøkkenet. Jeg liker egentlig ikke å lage mat, jeg er best på å spise det! |
04-10-06, 00:10 | #2 |
Nybegynner
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 20
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Jeg abonnerer! |
04-10-06, 23:12 | #4 |
Like blid!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.984
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring |
04-10-06, 23:16 | #6 |
Pen. Så det så.
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.525
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringMim! |
05-10-06, 10:39 | #7 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringJeg kunne gitt deg noen spennende indiske oppskrifter, men da må du kjøpe litt krydder? |
05-10-06, 11:00 | #8 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.201
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringEn av mine absolutt minst arbeidskrevende middager, og da jeg serverte det til kjæresten vaklet han stappmett fra bordet etterpå (kanskje ikke det du vil hvis du vil ha noe annet også?):
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
05-10-06, 13:55 | #9 |
Epikur
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringHelstekte kyllingfileter med portvinssaus er strålende!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
05-10-06, 14:59 | #10 |
Wannabe
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 126
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring:slurp:
__________________
Prinsessa 2000 Prinsen 2005 |
05-10-06, 17:49 | #12 |
Dramaqueen
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Nordens Paris
Innlegg: 1.402
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Hehe.. |
05-10-06, 19:06 | #13 |
Like blid!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.984
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Dette skal jeg jammen meg prøve! Men jeg må spørre om alt, grønn som jeg er... Er sellerirot sånn som er i Waldorfsalat? Hvor får jeg tak i kraft? Som i potetkraft? Og portvin regner jeg med at jeg får på polet? :reddforåblitattforidiot: |
05-10-06, 19:11 | #14 |
Like blid!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.984
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Dette hørtes også spennende ut! |
05-10-06, 20:09 | #16 |
Sær og kresen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.587
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Nei, det er stangselleri som brukes i waldorfsalat. Sellerirot ser sånn ut:
__________________
You don't have to be black to sing the blues From what I gather all you got to be is blue (Joan Baez) |
05-10-06, 20:17 | #17 |
Like blid!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.984
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Godt at jeg fikk svar på det før jeg satte i gang da. Regner med at den skal skrelles, ikke sant |
05-10-06, 20:20 | #18 |
Sær og kresen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.587
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordring
Jo, den skulle vel stekes denne? Det blir noe kraft fra stekingen også, men muligens ikke nok - da kan du bare spe på med hønsekraft fra buljong. (Jeg er ikke eksperten her, så Mim får ev. korrigere meg.)
__________________
You don't have to be black to sing the blues From what I gather all you got to be is blue (Joan Baez) |
05-10-06, 21:11 | #19 |
Epikur
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringDu kan jo kjøpe en flaske med kyllingfond. Det funker fint!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
05-10-06, 21:16 | #20 |
er grønn og fin.
|
Sv: OK Mim, her kommer en utfordringEr rene kinderegget denne tråden, 3 ting på en gang.
__________________
Hvordan hybelkaniner formerer seg? De bestøver hverandre selvsagt. |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|