Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Sukker i hjemmelaget syltetøy. Har det noen funksjon?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-07-15, 12:08   #1
Bloppy
Det kommer seg
 
Bloppy sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: På en gård
Innlegg: 8.808
Bloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de fleste
Standard

Sukker i hjemmelaget syltetøy. Har det noen funksjon?

Ja, har det det?

Jeg skal avgårde for å plukke bær nå, og skal sylte senere i dag.
På pakken med syltepulver står det 0,5-1 kg sukker pr 2 kg bær. Jeg synes det høres fryktelig mye ut.
Den norske bæra er jo så søt og god i utgangspunktet. Jeg ser for meg å bruke mye mindre enn det. Sånn om det bare er for smakens skyld. Men har sukkeret en annen funksjon også? Hjelper det til med tykkelsen feks?

__________________
Snuppa 98
Poden 05
Bloppy er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:43.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no