|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 1.648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() O mateksperter, demerarasukker?Det ble med en pose demerarasukker hjem. Hvis jeg skal brune den til karamell, må jeg ta noen forhåndsregler? Smelter den ved lavere temperatur enn hvitt sukker? Siden den er brun, er det ikke så lett å se når den er ferdig. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kamerat Pære
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: O mateksperter, demerarasukker?Demerarasukker kommer jo med mye større krystaller enn i vanlig, så man kan ikke bytte det ut i f.eks. noen typer bakst (særlig kaker) fordi det da ikke vil bli like jevnt. Dessuten smaker demerara annerledes enn hvitt sukker. Jeg kjenner forskjell og liker smaken av det, men jeg vet at noen ikke liker det. I kaker skal det jo være veldig presist, så da foretrekker jeg faktisk sukker som er helt finkornet (Tate & Lyle). Min erfaring er at det gir enda bedre resultat.
__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean. 2008 2013 2015 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|