|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
10-02-16, 13:59 | #1 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Lage lasagne dagen før serveringSkal ha middagsgjester i morgen, og servere lasagne. Skulle helst hatt mest mulig ferdig i dag, men hvordan gjør jeg det? Steke den ferdig og varme opp? Steke den halvveis? Det er vegetar, om det er relevant.
__________________
♥ Sønn, des. 2010 ♥ Datter, mar. 2020 ♥ Innanfor den er kvar av oss einsam,
og det skal vi alltid bli. |
10-02-16, 14:00 | #2 |
Librocubicularist
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringSteike ferdig og varme opp eller halvsteike og steike ferdig dagen etter.
__________________
People who wonder whether the glass is half empty or half full miss the point.
The glass is refillable. |
10-02-16, 14:19 | #3 |
One of These Days
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringLasagne er da like godt dagen etter. Det går også an å steke den uten osten/osteerstatningen på toppen, også steker du den med osten/osteerstatningen på toppen den dagen du skal servere den. |
10-02-16, 14:21 | #4 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jun 2008
Hvor: Sola
Innlegg: 3.339
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringDu trenger ikke steke den. Jeg synes den blir bedre av å stå i kjøleskapet en dag før steking. Smakene setter seg skikkelig, og det blir en god og rund smak.
__________________
Gutt/jente 99, gutt 01 |
10-02-16, 14:23 | #5 |
Enda en som trener
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 17.890
|
Sv: Lage lasagne dagen før servering
Det ville jeg også gjort. |
10-02-16, 14:26 | #6 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: Lage lasagne dagen før servering
Putte alt i den ildfaste formen og sette det i kjøleskapet altså? Eller holde det adskilt?
__________________
♥ Sønn, des. 2010 ♥ Datter, mar. 2020 ♥ Innanfor den er kvar av oss einsam,
og det skal vi alltid bli. |
10-02-16, 14:44 | #7 |
Personlig pessimist
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringLag den helt ferdig (minus osten på toppen) uten å steke, og stek dagen etterpå. Fungerer helt fint. Men du kan også steke dem ferdig dagen før og bare varme opp dagen etterpå, om det er mindre styr.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
10-02-16, 14:48 | #8 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 15.852
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringGjør det samme som Niobe. Funker fint. Osten på når du skal steke den.
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. |
10-02-16, 14:54 | #9 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringHmmm, det hadde jeg ikke tenkt på. Å måtte steke den i en time tar jo like lang tid som å bare lage den i morgen...
__________________
♥ Sønn, des. 2010 ♥ Datter, mar. 2020 ♥ Innanfor den er kvar av oss einsam,
og det skal vi alltid bli. |
10-02-16, 15:42 | #10 |
Sjokoholiker & hjemmekjær
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 8.309
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringLasagne er aller best dagen etter. Jeg hadde halvstekt eller helstekt dagen før. |
10-02-16, 15:52 | #11 |
Bør lage seg en tittel selv
|
Sv: Lage lasagne dagen før servering
Enig, slik pleier jeg å gjøre det, og det blir kjempegodt. Smakene får satt seg skikkelig, og lasagnen smaker enda bedre enn samme dag. Men husk at det tar litt ekstra tid å steke oppe en kjøleskapskald lasagne enn en hvor ingrediensene er varme. |
10-02-16, 21:31 | #13 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 51.399
|
Sv: Lage lasagne dagen før serveringNå fikk jeg lyst på lasagne!
__________________
05 og 08 |
|
|