Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

"Safting" for dummies?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 05-08-16, 12:28   #1
Éowyn
Whatever, never mind
 
Éowyn sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 7.292
Blogginnlegg: 67
Éowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelenÉowyn er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

"Safting" for dummies?

Jeg har nesten 5 kg rips (og litt solbær og blåbær) i fryseren. Vi spiser ikke så mye syltetøy/gele, og i hvert fall ikke av rips, så da blir det saft.

Jeg har aldri laget saft før.

Hva slags flasker er best å bruke til saft? Kan slike fra Jernia brukes eller kommer det luft inn der?

Hvordan hindre at det kommer mugg i saften? Konserveringsmiddel?
Putte alt i kjøleskap eller fryse ned og ta opp etter hvert?

Hvor mye saft får man ut av 5 kg bær? Har ikke saftkoker, men sileklede.

Éowyn er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no