|
Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
intro
|
![]() For tynn gulrotkakeglasurOsten var mykere enn den pleier («nyhet!»
__________________
Høstbarn 06 og 08 This is our last dance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ventar stadig på vår
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 9.780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasurIngen råd, men både melis og kjøleskap er verdt forsøk. Det siste året har eg fått for tynn ostekrem både til gulrotkake og til oreokaka. Eg har forsøkt både meir melis, kjøleskap, gelatinpulver, ulike typar kremostar (ikkje light), ulike typar smør, brukt kjøleskapskaldt smør og ost eller romtemperert smør eller ost.
__________________
Bergensis |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Personlig pessimist
|
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasurJeg foretrekker Tine sin naturell kremost, for den er fastere enn Philadelphia. Den gir mye finere krem.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
intro
|
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasur
Ja, typisk nok er det denne jeg har brukt i alle år - men tilfeldigvis ble det Philadelphia akkurat i dag.
__________________
Høstbarn 06 og 08 This is our last dance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ventar stadig på vår
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 9.780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasur
Romtemperert eller kjøleskapskald?
__________________
Bergensis |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Personlig pessimist
|
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasur
Romtemperert om den ikke skal sprøytes, fordi det er lettere/kjappere å blande sammen. Om den skal sprøytes så blir resultatet best med kald ost, men det går om den er romtemperert også.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
... med mjuke pigger...
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasur
Stivpisket kremfløte funker bra sammen med myk kremost.
__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ej ikke møjkets heije
|
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasur
Hvis jeg skal sprøyte, så blander jeg romtempererte ingredienser og legger full sprøyte i kjøleskapet til avkjøling. (Gitt at jeg har evnet å planlegge ... det skjer jo ikke alltid
__________________
Snuppa 05, Knerten 07
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Personlig pessimist
|
![]() Sv: For tynn gulrotkakeglasur
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|