Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Generell diskusjon

[spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Generell diskusjon Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 27-11-19, 16:58   #1
Candy Darling
Prettiest mess ever seen
 
Candy Darling sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Under ground
Innlegg: 28.895
Blogginnlegg: 50
Candy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

[spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Selvsagt inspirert av løpe-på-kirkegård (GRAVLUND!)-diskusjonen, men den er litt vanskelig å generalisere siden det involverer alt fra hensyn til folk i dyp sorg, via forskrifter og skilting, til noen som mener Ting Ikke Passer Seg. Diskusjonen i seg selv er litt interessant, likevel.

Det finnes nesten ikke en ting som ikke vil støte noen. Juletradisjoner som blir eller ikke blir fulgt, skolegudstjenester, hagearbeid på 1. mai eller 2. pinsedag. Musikk - være seg volum, type eller tidspunkt, barneskrik, påkledning eller manglende sådan. Samlivsformer, kjønnsbinæritet eller andre variasjoner. Og vi er åpenbart også svært forskjellige personligheter; for noen er det vondt å vite at man støter noen på ordentlig, noen himler med øynene og retter seg, andre blir tverre og sære og gir blanke F.

Jeg er jo som nevnt i den siste enden. Jeg er ikke spesielt opptatt av å følge regler som jeg ikke har en internalisert aksept for, og jeg bryr meg lite om hva andre skulle mene om oppførselen min. Stort sett tenker jeg at folk har godt av å bli utfordret på ting vi gjør eller ikke gjør bare fordi.

Men jeg vil selvsagt ikke påføre sorg eller skade eller reell krenkelse - gjøre noen vondt. Utfordringen er å vite forskjellen på det og at tanta Olga bare snøfter over at slik gjør man bare ikke.

På den andre siden kjenner jeg fine mennesker som blir temmelig hemmet i livet sitt gjennom føringene (de selv mener at) andre legger på dem. Kanskje mer utpreget hos personer som har vokst opp i religiøse tette samfunn, men absolutt ikke bare der - det er overraskende mange som gjør ting man bare skal fordi det er spnt man bare gjør.

Så, FP, hva tenker dere om dette? Er man enten en selvutslettende dott eller et egoistisk rasshøl? Er det mange uskrevne regler dere føler dere må følge selv om dere kanskje ikke egentlig vil? Eller er det bare happygolucky, alle tradisjoner er nydelige og alle burde gjøre slik som meg?

__________________
Vi gjør alle så godt vi kan
Og vi gjør alt feil.

- No. 4 -
Candy Darling er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 17:04   #2
Pelle
Unik
 
Pelle sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.073
Pelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Kort innom for å si bra innlegg.
Digresjon: "Tradition - peer pressure by dead people" (Sitat Twitter)

__________________
07 og 10
Pelle er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 18:50   #3
Neket
Har diplom
 
Neket sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 13.217
Neket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt av
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Jeg liker å tro at de som ikke er enige med meg eier problemet. Neida. Joda.

Det er jo veldig varierende. Jeg syns for eksempel at man godt kan la vær å løpe på gravlunder (selvom jeg ikke personlig bryr meg), mens de som skrev inn i lokalavisen om at en skole måtte slutte med musikk i storefri en gang i uka (fordi det fortsyrret BOKKLUBBER) kan ta seg en bolle.

Generelt tenker jeg det er fint hvis folk ikke bryr seg så mye om hva andre gjør, og samtidig passer på å ta hensyn til de rundt. Og jeg kan godt følge noen teite regler tre ganger i året hvis for eksempel tante Olga syns det er viktig selvom jeg ikke er enig.

Neket er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 18:59   #4
Gaia
villende
 
Gaia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.971
Blogginnlegg: 206
Gaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtidGaia har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Spørsmålet er (i mine øyne) om det plager noen helt på ekte, eller bare i følelsene. I det første tilfellet tenker jeg man bør vurdere hvem som får størst ulempe av at det tas hensyn/ikke tas hensyn. I det andre kan de som bare plages i følelsene sine ta seg en bolle.

F.eks. hvis noen ikke syns jeg burde løpe på gravlunden, uten at de faktisk er til stede mens jeg løper OG blir plaget av det, så kan de mene så mye de vil. Gravfølger og sørgende tar jeg selvfølgelig hensyn til. (Ikke at jeg løper så mye i gravlunder, men jeg har måttet amme på en kirkegård.)

Mens hvis tante Olga syns det er veldig viktig med den riktige lysestaken på bordet, så setter jeg den der, selv om jeg ikke liker den, fordi det ikke er så viktig for meg. Hadde det vært viktig for meg, så hadde det vært en avveining av hvor viktig. Jeg nekter f.eks. å gå rundt juletreet. Det syns foreldrene mine er veldig trist, men jeg syns det er så pyton at jeg rett og slett nekter å være med. Hilsen Gaia (13 år).

Gaia er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 19:11   #5
Robyn
⭐️⭐️⭐️
 
Robyn sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2008
Innlegg: 8.334
Blogginnlegg: 2
Robyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de fleste
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

All den tid vi må samhandle og eksistere sammen med andre mennesker tenker jeg at det største problemet er når man havner i ytterpunktene. Altså enten være regelrytter bare fordi, eller gjøre ting kun for å fremprovosere en reaksjon.

Jeg liker å ta hensyn til folk rundt meg, og kan fint gjøre det uten at det er selvutslettende. Om noen syns det er støtende at jeg løper på kirkegården så er det virkelig null problem å legge løpeturen til andre steder.

__________________
1996 & 2002
"Det har jeg aldri gjort før...
Så det tror jeg sikkert jeg kan klare..."
-Pippi
Robyn er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 19:40   #6
Strå
Lesende
 
Strå sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Innlegg: 6.436
Strå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de flesteStrå er kulere enn de fleste
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Jeg vil påstå at både den med støtende adferd og den som reagerer på det eier problemet. F.x. kommer jeg til å fortsette med å si "gravlund" uavhengig av om noen tramper med føttende i sinne eller stahet av det or roper "kirkegård". Ganske mye støtende adferd er ikke ment slik, det kan være greit å ha i bakhodet. Andre gjør ting bare for å støte eller provosere, i noen tilfeller er det også nødvendig for å få til en endring som er til det beste for noen andre, andre ganger blir det bare det jeg oppfatter som barnslig og sært. Jeg kommer til å fortsette med å fortelle alle som vil høre på (og ganske mange som ikke vil også) at fødsels-, døds-, ungoms- og ekteskapsritualer verken er noe enestående for kristne eller noe de fant på, selv om jeg kjenner folk som hisser seg skikkelig opp når jeg sier det. Men jeg tar ikke den når jeg er gjest i en religøs greie av den typen.

Jeg ser at innlegget mitt er rotete og at jeg kanskje ikke får sagt det jeg mener, men hey, jeg prøvde.

Strå er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 20:01   #7
Myria
Eppur si muove.
 
Myria sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 11.734
Myria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de flesteMyria er kulere enn de fleste
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Robyn, her.

All den tid vi må samhandle og eksistere sammen med andre mennesker tenker jeg at det største problemet er når man havner i ytterpunktene. Altså enten være regelrytter bare fordi, eller gjøre ting kun for å fremprovosere en reaksjon.

Jeg liker å ta hensyn til folk rundt meg, og kan fint gjøre det uten at det er selvutslettende. Om noen syns det er støtende at jeg løper på kirkegården så er det virkelig null problem å legge løpeturen til andre steder.


Enig med deg. Og så synes jeg jo det er rimelig stor forskjell på å ta hensyn der atferd rent faktisk påvirker andre, som trening på gravlunden der folk trenger ro for å sørge eller høy musikk på kveldstid, i forhold til de som blir støtt av at naboen er homofil (hva folk gjør. og med hvem, på soverommet er ingens sak) eller at skolen ikke har skolegudstjeneste (det kan man gjøre selv på fritiden).

__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
Storebror desember 08

Lillebror mars 11
Lillesøster januar 13
Myria er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 20:08   #8
Maverick
Offline
 
Maverick sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 46.527
Blogginnlegg: 1109
Maverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Jeg synes begge ytterkanter er like teite.

Maverick er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 20:19   #9
Java
kan tilsettes alkohol
 
Java sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.871
Blogginnlegg: 362
Java har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Maverick, her.

Jeg synes begge ytterkanter er like teite.

Jeg heier på den ytterkanten som er enig med meg.

__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07)

Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen.
Java er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 20:22   #10
Pasta
En skrue løs
 
Pasta sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: I nord
Innlegg: 6.758
Pasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelenPasta er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Robyn og Myria sier hovedtrekkene i min oppfatning.
Og de sier det såpass bra at jeg bare signerer.

__________________
2001, 2005 og november 2020
Pasta er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 20:22   #11
him
Leser
 
him sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 15.745
Blogginnlegg: 2
him har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Jeg oppfatter det som ekstremt lett å ikke ha støtende adferd. Dette er jo godt hjulpet av at jeg bor i by - ingen naboer som bryr seg. Søsteren min får jo kommentarer på om det er noe i veien med bilen om hun tar bussen til jobb ... Har en jobb som er noe tilbaketrukket (er ikke opp i fjeset på alle mulige folk), hobbyene mine er stort sett innendørsaktiviteter etc

Men det er en veldig interessant diskusjon, følger spent med. Jeg er ikke slik med adferd, men er nok veldig slik på det jeg sier. Jeg kan feks gå fra samtale til metesamtale (noe de aller fleste opplever som ekstremt irriterende). Diskutere hva ett enkelt ord betyr i en spesifikk sammenheng. Bare si ting som er sant - men helt upassende (feks sa jeg om en jeg vet om i ungdomskolen da hen fjernet reguleringen sin oppe: "Håper hen får av reguleringen nede før hen får fullt hus på rullebladet" Det forekom meg bare så "weird" at vedkommende hadde fått merknader på rullebladet, mens hen enda hadde tannregulering), si meningen min ubedt og en drøss med andre ting. Jeg opplever jo (for meg) at det å kunne snakke slik en "del av meg".

__________________
"The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it." - George Orwell
him er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 20:27   #12
Maverick
Offline
 
Maverick sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 46.527
Blogginnlegg: 1109
Maverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Java, her.

Jeg heier på den ytterkanten som er enig med meg.

Medgangssupporter.

Maverick er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 21:09   #13
Candy Darling
Prettiest mess ever seen
 
Candy Darling sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Under ground
Innlegg: 28.895
Blogginnlegg: 50
Candy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Maverick, her.

Jeg synes begge ytterkanter er like teite.

Jeg synes de i midten er dust.

__________________
Vi gjør alle så godt vi kan
Og vi gjør alt feil.

- No. 4 -
Candy Darling er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 21:15   #14
Candy Darling
Prettiest mess ever seen
 
Candy Darling sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Under ground
Innlegg: 28.895
Blogginnlegg: 50
Candy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Jeg er enig i at hvor viktig saken er for meg, og hvor viktig personen som eventuelt blir støtt, er to viktige faktorer. For eksempel betyr det ingenting for meg at en tilfeldig pappa mener at foreldre som sykler på rødt lys er dårlige foreldre (det finnes mange andre gode grunner til å ikke sykle på rødt lys, selvsagt, og noen gode grunner til å av og til gjøre det. ).

Jeg hadde uten problemer satt frem en stygg lysestake som var viktig for gammeltante, som kanskje er i andre enden av skalaen - helt uviktig sak, viktig person.

Jeg har jo aller mest allergi mot saker som ikke er fundert i et forståelig prinsipp, selvsagt.

__________________
Vi gjør alle så godt vi kan
Og vi gjør alt feil.

- No. 4 -
Candy Darling er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 21:41   #15
Maverick
Offline
 
Maverick sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 46.527
Blogginnlegg: 1109
Maverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Candy Darling, her.

Jeg synes de i midten er dust.

Vi vet det, men vi er glad i deg selv når du er trassig.

Maverick er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 21:43   #16
Java
kan tilsettes alkohol
 
Java sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.871
Blogginnlegg: 362
Java har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Candy Darling, her.

Jeg synes de i midten er dust.

Middelhavsfarere uten egne meninger.

__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07)

Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen.
Java er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 21:54   #17
nokon
Librocubicularist
 
nokon sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2011
Innlegg: 12.224
Blogginnlegg: 165
nokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme omnokon har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Maverick, her.

Jeg synes begge ytterkanter er like teite.

Det skulle eg seie.

__________________

People who wonder whether the glass is half empty or half full miss the point.
The glass is refillable.
nokon er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 21:59   #18
Candy Darling
Prettiest mess ever seen
 
Candy Darling sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Under ground
Innlegg: 28.895
Blogginnlegg: 50
Candy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Opprinnelig lagt inn av Java, her.

Middelhavsfarere uten egne meninger.

Nettopp. :enig og tro til Dovre faller:

__________________
Vi gjør alle så godt vi kan
Og vi gjør alt feil.

- No. 4 -
Candy Darling er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 22:17   #19
Maverick
Offline
 
Maverick sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 46.527
Blogginnlegg: 1109
Maverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Stille vann har dypest bunn vet dere.

Maverick er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 27-11-19, 22:18   #20
Java
kan tilsettes alkohol
 
Java sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.871
Blogginnlegg: 362
Java har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: [spin-off] Støtende atferd - hvem eier problemet?

Uberegnelig middelhavsfarer?

__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07)

Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen.
Java er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:32.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no