|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Forrett på nyttårsaftenMin mor spør om tips til noe lettvint forrett på nyttårsaften, gjerne noe med fisk (men ikke røketlaks) og grønnsaker. Tips?
__________________
05 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Musk
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.034
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenVi har ofte brukt enten småting som blinis med kaviar/løyrom, rømme, hakket rødløk og dill eller små toast med andepate e.l. sammen med et glass bobler. Har også brukt å lage noe med hummer eller kongekrabbe. I år blir det denne: Sist redigert av liefje : 29-12-21 kl 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ute på tur
|
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenKamskjell med blomkålpuré og choritzo? Eller noe med reker eller sjøkreps, gratinert eller noe? Jeg er veldig glad i åttitallsklassikeren med terteskjell og en stuing av noe slag (ikke fiskepudding!!)
__________________
I have learned that to be with those I like is enough. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Licence to thrill
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenKald, kokt laks og pepperrotkrem har vi hatt på konf., kjempegodt og lettvint (riktignok ikke vi som laget maten, men det er nok lettvint. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kamerat
|
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenVi skal ha blini med løyrom, rømme og hakket sjalottløk. Hva med gravlaks? Det er lett å grave selv, eller man kan kjøpe hos en god fiskehandler, det er utrolig mye bedre enn de vakuumpakkede variantene.
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenVi har en veldig god forhandler på fiskebrygga.
__________________
05 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenUtfordringen er at de har flyttet fra enebolig med separat kjøkken til leilighet med åpen løsning. Hun er ikke helt vant med å lage mat med gjestene rett bak seg og vil helst kunne gjøre ferdig så mye som mulig før de kommer.
__________________
05 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Forrett på nyttårsaftenHun har visst vært på fiskebrygga og kjøpt kamskjell. Takk for gode tips!
__________________
05 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|