Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva gjorde jeg feil ... Sausespørsmål

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 18-09-07, 16:32   #1
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Hva gjorde jeg feil ... Sausespørsmål

Inspirert av alle de flinke matskribentene på FP skred jeg til verks og skulle lage saus fra bunnen av til kyllingfiletmiddagen vår forrige uke.

Sausen ble veldig god den, men for å toppe verket tilsatte jeg helt til slutt en eggeplomme for å jevne suppen og få den fin og glatt. Men da ble det saus med eggerøre i

Er det helt feil å jevne saus med eggeplomme, eller gjorde jeg bare noe feil da jeg tilsatte den? For ordens skyld har jeg rablet ned ca fremgangsmåte på sausen under:

  • surret sjalottløk+hvitløk i meierismør
  • Tilsatte en klunk portvin og kokte ned til sirup
  • tilsatt kokende vann med heliosbuljong + rosmaringkrydder
  • Kokte ned til halve og jevnet med blanding (ristet) hvetemel og kaldt vann
  • Hadde i litt smør til slutt
  • Tok sausen av platen og rørte i vispet eggeplomme

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:44.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no