|
Økologisk og diettmat Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#3 |
Lett rørt
|
![]() Sv: Hvilket Jytte mjøl bruker du til baking?
Jyeet mjøl er ett mel uten gluten... min sønn kan ikke ha gluten..
__________________
Gutter 04, 08, 11 og jenta 13 + en liten skatt i magen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Hvilket Jytte mjøl bruker du til baking?Jeg bruker også det i den brune pakken. Blander gjerne ut med maizennamel for å dempe bokhvetesmaken. Er ennå ikke særlig erfaren med å bruke jyttemel så jeg er fortsatt på utprøvingsstadiet. |
![]() |
![]() |
#7 |
Sviiisj!!
|
![]() Sv: Hvilket Jytte mjøl bruker du til baking?Frøken Rattata, hvor mye maizena-mel bruker du til å blande ut med? Dette har jeg ikke hørt om før. Må prøves! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Hvilket Jytte mjøl bruker du til baking?Jeg bytter ut 1/4 av melmengden med maizenna. Tipset står på pakken |
![]() |
![]() |
#10 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvilket Jytte mjøl bruker du til baking?Er det flere typer jyttemel? Jeg har en blå og hvit pakke. I dag laget jeg vafler, og de smakte som om de var laget av hvetemel. |
![]() |
![]() |