|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#2 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Det kan ikke bli store forretten. En liten lefse smøres med nøytral smøreost, litt ruccola og enten serranoskinke eller røkelaks. Rull sammen og spis. Sist redigert av Benzo : 20-12-07 kl 13:59. Årsak: Smøreost, heter det. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
villende
|
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Til kalkun ville jeg hatt sjømat av ett eller annet slag, røkelaks eller gravlaks med sennepssaus, kamskjell surret i en saus laget av fløte, sennep og honning eller scampi med chillisaus. Ribbe er så kraftig kost at der hadde jeg nok stått over forrett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aldrende
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 1.813
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Hva med litt tapas - dadler med bacon surret rundt?
__________________
Storebror (2003) og lillebror (2004) Serenity now
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?
Nei, det gjør ikke jeg heller. Men jeg er jo ikke så god på norske tradisjoner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pauset
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Barteby
Innlegg: 7.430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Jeg kjører tradisjonell forrett til kalkunen Julaften. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Takk for tips, jeg er så sliten etter mye jobbing så jeg klarer ikke å tenke helt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fortynnet
|
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Til ribbemiddagen har vi hjemmelagde medisterkaker (jeg lager av halvparten medisterdeig og halvparten karbonadedeig), og godt krydret. Så er det julepølser, surkål, rørte tyttebær, grønnsaker (rosenkål er viktigst), svisker og god saus laget av kraften fra ribba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
trøtt
|
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?En mulig forrett til kalkun er "roser" av røkelaks og snøfrisk (ev. chevre) servert med melbatoast e.l. Det er dessuten også meget godt med rømme. løyrom og finhakket rødløk og melbatoast.
__________________
Storebror '02 og Lillebror '07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Truth is in the x-files
|
![]() Sv: Hvilken forrett til kalkun og ribbe?Vi pleier ikke å ha forrett på julaften. Vi er så sulte etter at middagen er 1-2 timer forsinket at vi setter oss ned og glefser i oss ... :mimrerogforutser:
__________________
Storebror -06, Lillesøster & Lillebror -09 - Serenity now. Insanity later. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|