|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vin til kalkun?Ja, hva er mest "riktig" å drikke til kalkun? Vi pleier å drikke rødvin til julkalkunen, men den rødvinen vi tenkte å drikke til årets julemiddag kræsjer litt føler jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Vin til kalkun?Champagne, ja, eller en lett fin italiensk rødvin. Litt avhengig av hvilket tilbehør du har. |
![]() |
![]() |
#5 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vin til kalkun?Takk, jenter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hakuna matata
Medlem siden: Dec 2007
Innlegg: 21
![]() |
![]() Sv: Vin til kalkun?Det er ganske vanlig å drikke rosévin til kalkun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Enda en som trener
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vin til kalkun?Vi pleier også å ha en lett rødvin til kalkunen. Champagne høres heller ikke feil ut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Vin til kalkun?Rosé! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Epikur
|
![]() Sv: Vin til kalkun?Anbefaler italienske Fenocchio til 135,- den er nydelig til kalkun!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Matentusiast
Medlem siden: Feb 2007
Innlegg: 91
![]() |
![]() Sv: Vin til kalkun?
Finnes vel flere Feocchio-viner?
__________________
ja jeg er en mann ![]() Pappa til Oskar 3 år. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Epikur
|
![]() Sv: Vin til kalkun?Hunter: Jeg ville nok vært enig med deg, men sausen min er så kraftig at det går veldig fint. En myk fransk ville blitt for veik. Jeg har veldig robust saus med mye portvin og kraft og noe balsamicoeddik, og da må det kraftigere ting til. I tillegg mye smak i stuffing.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Vin til kalkun?
|
![]() |
![]() |
|
|