|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Men først, kaffe!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Jeg trenger å vite alt jeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tankefull
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Hvordan: Man koker/damper det på rist i gryta. Fyller vann opp til rista og legger pinnekjøttet oppå rista. Bør vel koke i minst 2 timer. Det er ferdig når det løser beinet lett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Absolut ateist
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Jeg heller mer mot tre timer enn to. Hvertfall. Må ha minst tre pinner pr pers og to ekstra til kveldsplukking.
__________________
Tøs Indigo, Indigo ta meg med, til en regnbue langt av sted, under en dyne skal det skje og plutselig er vi tre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kan tilsettes alkohol
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Jeg misliker sterkt når det blir akkurat eller litt for lite mat. Jeg lager derfor alltid litt mer. Pinnekjøtt kan fint varmes i ovnen dagen etter, så overskuddet trenger man ikke kaste.
__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07) Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Helt konge
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
Da tror jeg at vi har venner som er riktig så flinke til å spise for 350 g pr pers. hadde aldri holdt på våre pinnekjøttlag (eller kanskje det rett og slett det er JEG som spiser de ekstra hektoene |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tar en fot av gangen
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Havørnbyen
Innlegg: 7.983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Denne bruker jeg.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kan tilsettes alkohol
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07) Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
I farta!!
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
Hmm, mulig jeg har regnet med ungene på pr person når jeg har laget, da blir det litt mer pr voksen ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kan tilsettes alkohol
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07) Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Fru Jacobsen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.912
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?I tillegg til alle de gode rådene du allerede har fått, synes jeg det blir veldig godt om du steker pinnekjøttet litt i ovnen etter koking |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
fri
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Og så må du huske å vanne ut kjøttet før det dampes. Ellers blir det ikke noe godt. Iallfall natta over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
fri
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
Det pleier vi også gjøre, og da legger vi over vossakorv og evt andre pølser til kresne unger, og så varmes de opp samtidig og får en liten brun glød. Lekkert og godt! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
kåt vikingbrud
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
__________________
Søster er lett å begeistre Unger: 05 og 07. Gubbe: 77. Dugandes kone ønskes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Epikur
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?jeg vil absolutt anbefale å ha noen gulrøtter i kålrabistappen, samt å dele grønnsakene i små biter, slik at de ikke koker så lenge. Lag mye, for en god kålrqbistappe går unna! Minst mulig vann også. da blir smaken konsentrert, og ikke vannete. Hell av alt vannet og ha i en durabelig smørklatt, fløte, salt og pepper, mos med stavmikser- FERDIG. Jeg beregner en økokålrot pr. 2 pers, samt 1,5 gulrøtter. Økokålrot er edfinitivt tinge her, den er mildere og søtere på smak og mye enkelre å skrelle, ettersom den ikke er innsatt med det ekle stoffet.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Protonterapeut
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?Husk at du hele tiden må fylle på vann, ellers svir fettet seg i bunnen om du går tom, og da ødelegger du hele pinnekjøttet.
__________________
“Though she be but little, she is fierce!” - Shakespeare |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Epikur
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
Jeg beregner nesten en kilo på Kjære, han spiser som en HEST når det er pinnekjøtt på menyen. Til meg selv regner jeg 500 g.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
flisespikker
|
![]() Sv: Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking?
Jeg tror du fikk god hjelp nå sist i alle fall.
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002) Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|