|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Sliter med tastaturet
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Holdbarhet på matSom et ledd i "bli flinkere på kjøkkenet"-prosjetet mitt, spyr jeg ut spørsmål i hytt og pine. Bær over med meg. Jeg prøver å utvide husmorkapasiteten. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prematurmamma
|
![]() Sv: Holdbarhet på matTomatpure har jeg stående (med lokk i kjøleskap) i en uke. Jeg bruker et halvt glass til pizzaen en fredag, og resten fredagen etter. Pesto bruker vi sjelden/aldri så det vet jeg ikke.
__________________
Jente 03 - Gutt 08 - Gutt 14 (uke 24+6)
Podcaster for Kjerringrådet - Helt uten filter (@Kjerringraadet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Unik
|
![]() Sv: Holdbarhet på matTomatpuré til overs fryser du ned i isterningbrett. Lite tips der er å ha plastfolie oppi først. Då setter ikkje den ikkje farge.
__________________
Nobody is perfect. My name is Nobody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sliter med tastaturet
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Holdbarhet på matKjøpe bokser til å fryse ned, altså. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Unik
|
![]() Sv: Holdbarhet på matAlltid greit å ha nokre middager i frysaren. Mannen min er veldig glad for at eg gjer slikt.
__________________
Nobody is perfect. My name is Nobody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tre små T
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 3.499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Holdbarhet på matPesto holder mye lenger hvis du heller litt olivenolje over restene i glasset.
__________________
T august 04, T februar 08 og T august 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stabilt ustabil...
|
![]() Sv: Holdbarhet på mat
Hvor kjøper du de folieboksene?
__________________
jente 2001 - gutt 2005 - gutt 2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Epikur
|
![]() Sv: Holdbarhet på matPesto og tomatpure prøver jeg å få brukt innen en uke. Pesto er godt på skive, blandet ut med litt mer olje og dryppet på pizza (som Dr Oetkers mozzarellapizza) eller rett og slett i pizzasaus eller spaghettisaus. Tomatpureen bruker jeg til tomatsuppe, spaghettigryte eller pizzasaus. Så prøv å ha to ting som krever samme ingredienser samme uke. Middagsrester bruker jeg så snart jeg kan, til kvelds, med i matpakken eller til middag neste dag.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Unik
|
![]() Sv: Holdbarhet på mat
Eg må høyre med mannen, men er redd det er ein av forhandlaren hans som har slikt. ( mannen er kokk og har dermed muligheter til å bestille ein del ting til oss, som mannen i gata ikkje får tak i )
__________________
Nobody is perfect. My name is Nobody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
... med mjuke pigger...
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Holdbarhet på matDet kan bli stående i kjøleskapet ganske lenge inntil jeg kommer på at jeg må rydde. Da blir mye kastet.
__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Holdbarhet på matBinders.no selger aluformer.
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|