|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Skikkelig slowfoodGyoza har jeg laget i dag. Vanvittig arbeidskrevende, men helt utrolig godt. |
![]() |
![]() |
#5 |
Sperret
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Skikkelig slowfoodOh! Jeg elsker dumplings, og skal proppe meg med dumplings i alle varianter når vi drar til USA i neste uke. Gleder meg sinnssykt til kinamaten i Chinatown, San Francisco! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Skikkelig slowfood
selve tillagingen av deigen tar ikke så fryktelig lang tid. Men kål må kokes og avkjøles (alt vannet skal presses ut med et kjøkkenhåndkle), ingefær og hvitløk skal rives, vårløk finhakkes osv. Ca. 45 minutter brukte jeg nok (avbrutt av unger og mann innimellom). Det arbeidskrevende er selve innpakkingen. Det går en liten teskje deig i hvert omslag, så det holdt til ca. 50 stykker (med dobbel oppskrift). |
![]() |
![]() |
|
|