Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Skikkelig slowfood

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 25-10-08, 21:04   #1
Slettet bruker
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Skikkelig slowfood

Gyoza har jeg laget i dag. Vanvittig arbeidskrevende, men helt utrolig godt.

Jeg brukte wontonomslag fordi det var det eneste vi fikk tak i her i byen, og litt mer ingefær og hvitløk enn det oppskriften tilsier.

Oppskrift og instruksjoner finner dere her.

  Svar med sitat
Gammel 25-10-08, 21:08   #2
Observatøren
Bør lage seg en tittel selv
 
Observatøren sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 9.722
Blogginnlegg: 21
Observatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt avObservatøren har mye å være stolt av
Standard

Sv: Skikkelig slowfood

Mmm. Det så godt ut.

__________________
08.05 | 06.12
Observatøren er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-10-08, 21:09   #3
Balanse
Vaklende
 
Balanse sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 6.357
Blogginnlegg: 16
Balanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt av
Standard

Sv: Skikkelig slowfood

Mmmm, det så kjempegodt ut. Hvor mye tid brukte du egentlig, på hvor mange?

Balanse er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-10-08, 21:09   #4
Karamell
Introvert textrovert
 
Karamell sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 30.231
Blogginnlegg: 287
Karamell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skikkelig slowfood

Jeg har aldri smakt dette, men det så godt ut.

__________________
Guttene 02 og 05.
On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier.


Karamell er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-10-08, 21:11   #5
Fruktflua
Sperret
 
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
Fruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Skikkelig slowfood

Oh! Jeg elsker dumplings, og skal proppe meg med dumplings i alle varianter når vi drar til USA i neste uke. Gleder meg sinnssykt til kinamaten i Chinatown, San Francisco!

Fruktflua er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 25-10-08, 21:12   #6
Slettet bruker
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Skikkelig slowfood

Opprinnelig lagt inn av Balanse, her.

Mmmm, det så kjempegodt ut. Hvor mye tid brukte du egentlig, på hvor mange?

selve tillagingen av deigen tar ikke så fryktelig lang tid. Men kål må kokes og avkjøles (alt vannet skal presses ut med et kjøkkenhåndkle), ingefær og hvitløk skal rives, vårløk finhakkes osv. Ca. 45 minutter brukte jeg nok (avbrutt av unger og mann innimellom). Det arbeidskrevende er selve innpakkingen. Det går en liten teskje deig i hvert omslag, så det holdt til ca. 50 stykker (med dobbel oppskrift).

Så steker man åtte om gangen, og småspiser ut over kvelden.

  Svar med sitat
Gammel 25-10-08, 21:19   #7
Balanse
Vaklende
 
Balanse sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 6.357
Blogginnlegg: 16
Balanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt avBalanse har mye å være stolt av
Standard

Sv: Skikkelig slowfood

Med andre ord tok det hele ettermiddagen? Du har virkelig gjort en innsats i dag" Men verdt det, skjønner jeg. Ingefær og vårløk er noe av det beste jeg vet. :misunnelig:

Balanse er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no