Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Kommunikasjon > Autofil

Skader på bilen. What to do?

Autofil Bilsnakk.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 31-10-08, 00:28   #1
Elin
Bør lage seg en tittel selv
 
Elin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Akershus
Innlegg: 6.489
Elin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de flesteElin er kulere enn de fleste
Standard

Skader på bilen. What to do?

Glatt føre osv. uten å utdype videre har jeg pådratt bilen min betraktelige skader på fremre forskjerm og bakluken... Min skyld og heldigvis ble ikke andre mennesker eller biler skadet.

Hva gjør jeg nå? Har aldri skviset bil før, men nå må den repareres. Forsikringen har jeg. Hva gjør jeg først? Takst av skade hos bilverksted? Melde fra til forsikringsselskap?

Har ikke peiling og blir glad for svar.

__________________
"Eleganse er ikke et privilegium for de som nettopp har trådt ut av ungdommen, men derimot for kvinner som allerede har tatt kontroll over fremtiden sin."
Elin er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-10-08, 00:34   #2
Carrera
Må man ha en tittel?
 
Carrera sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 9.384
Carrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt avCarrera har mye å være stolt av
Standard

Sv: Skader på bilen. What to do?

Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt, så veileder de deg i gangen i det hele. Mest trolig har de egen takstmann som takserer skaden.

Carrera er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 31-10-08, 00:46   #3
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.534
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skader på bilen. What to do?

Hadde du vinterdekk på bilen din? Hvis du ikke hadde det så er det ikke sikkert det lønner seg og ta på forsikringen. Da får du avkortning og i tillegg bonustap som gjelder flere år fremover om du ikke har noen egen avtale om at første skade ikke reduserer bonus. Ta bilen til et merkeverskted og få taksert bilen. Det koster ikke noe, også får du og forsikringsselskapet vurdere saken sammen etterpå og du kan lettere finne ut hva som "lønner" seg. Kjedelig med skadet bil.

__________________
Elisabet og de tre små troll -02, -04 og -06
Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 05-11-08, 23:06   #4
mrc
Bør lage seg en tittel selv
 
mrc sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Foran pc-en
Innlegg: 5.417
mrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt likt
Standard

Sv: Skader på bilen. What to do?

Om man hadde vinterdekk eller ikke spiller for så vidt ikke noen rolle for bonusen - bonustap vil man her få uansett siden man selv hadde skyld i det som skjedde. Men: Om du hadde sommerdekk på bilen kan du få avkortet forsikringen slik at du ikke får så mye utbetalt.

(og er man av dem som har forsøkt seg på sommerdekk på det føret som har vært nå når vinteren har kommet en del steder, skulle man egentlig ha mistet lappen umiddelbart og for lang tid etter min mening....)

mrc er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:47.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no