|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
trøtt
|
![]() Steking av svineribbeHvordan steker dere ribben? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 3.678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Steking av svineribbeJeg steker den også hel. Føler ikke at den blir dampet/kokt...? Det er bare på kafeer at det skjer,synes jeg
__________________
x x x |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Slumrende Ullteppe
|
![]() Sv: Steking av svineribbe
Slik gjorde min mor deg også - det blir kjempegodt!
__________________
What doesn't kill you, makes you stranger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
X First Lady
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.452
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Steking av svineribbeDet er viktig å krydre ribben mindt 2-3 dager i forveien. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Steking av svineribbe*noterer flittig* |
![]() |
![]() |
#10 |
Fortynnet
|
![]() Sv: Steking av svineribbeJeg steker den hel, og den blir veldig god, saftig og sprø. På ingen måte dampet og blek. Jeg følger den fremgangsmåten som står i et sånt hefte man får gratis i butikken (fra Opplysningskontoret for kjøtt), tror det er den samme som du finner på matprat.no. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
hmmm
|
![]() Sv: Steking av svineribbePå matprat.no finner du gode tips for steking av ribbe.
__________________
Gutt '02 • Jente '03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tar en fot av gangen
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Havørnbyen
Innlegg: 7.983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Steking av svineribbe
Det har jeg også gjort hvis ribben ikke var ferdigstekt når jeg trodde den var det. Den blir bare helt kjempegod.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nye muligheter :o)
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.770
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Steking av svineribbeDen deles i biter og saltes og pepres i ca 1 døgn før den stekes. Gjerne langtidsstekes. Blir så godt atte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Superduperaktiv
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 611
![]() ![]() |
![]() Sv: Steking av svineribbeRibba saltes hel i 2 1/2 dag. Så kokes den til den er halvkokt (ca 1 time) Deles opp når den er blitt kald og stekes på 200 grader til den er deilig å sprø. (De halvkokte bitene kan også fryses for så og stekes seinere). Dette er den beste måten...hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: Steking av svineribbe
Ja, denne oppskrifta følger jeg også. Har alltid fått flott og god ribbe med denne oppskrifta! - Og illusjonen om at det å lage ribbe er en bragd har tapt seg.
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
er grønn og fin.
|
![]() Sv: Steking av svineribbeJeg steker ribba hel. Følger det oppskiftsheftet som er i butikken.
__________________
Hvordan hybelkaniner formerer seg? De bestøver hverandre selvsagt. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|