|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#3 |
www.bomulls.no
|
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Jada, fres det lett i pannen sammen med grønnsaker, kjøtt, kylling, soya eller hva du måtte ønske!
__________________
Dåtten ♥ 2006, Fjåtten ♥ 2008 & Lyn fra klar himmel ♥ 2018 Some people just need a high-five. In the face. With a chair. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 3.678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Det er veldig godt å helle litt eggerøremix oppi blandingen også...
__________________
x x x |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Elsker gamlis- godis
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.813
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Ja, men ris fra dagen før egner seg visstnok best, blir ikke så "klumpete". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Flink jente
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 3.303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Vi bruker kald ris, amerikansk grønnsaksblanding, eggerøreblanding og kylling/skinke. Som saus bruker vi soyasaus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Egg er et must, jeg synes ikke stekt ris uten egg er så godt. Jeg liker best å steke eggerøre eller omelett først og så vende bitene inn etterpå, for jeg liker best når eggene er i ordentlige "omelett-biter".
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Off the map.
|
![]() Sv: Eh... Stekt ris?så artig, jeg lagde stekt ris for første gang i dag, og nå kommer denne tråden.
__________________
røverunger 03 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strikker
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Sunnmøre
Innlegg: 3.219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Da jeg var ca 10 år hadde vi besøk av noe så eksotisk som en Japan-misjonær som lærte mamma å lage en eksotisk rett. Ris i panna, grønnsaksblanding og eggerøre (stekt som pannekaker) som ble delt i lange strimler. Soyasaus på toppen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekvilist
|
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Jeg har grini meg til stekt ris i dag. Vi bruker kylling/skinke eller vårruller også kokt ris med erter, paprika, mais og egg.
__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
lakenskrekk
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 1.156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?
Jeg trodde det var fyfy å varme opp ris? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lakenskrekk
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 1.156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?
Nå måtte jeg google. Har hørt om matforgiftninger ved oppvarming av ris, nemlig, men så lenge risen avkjøles og varmes opp igjen hurtig skal det visstnok gå greit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Elsker gamlis- godis
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.813
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?
Å, det har jeg aldri hørt. Leste tipset i en eller annen oppskrift. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Fru Jacobsen
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Eh... Stekt ris?Stekt ris blir enda bedre dersom du har oppi litt "five spice pouder" i tillegg til annet krydder, synes jeg. Da smaker det liksom mer kinesisk... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|