Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Brød til heving - hvor lenge? (haster)

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 29-06-09, 14:30   #1
Amelie
Med & uten trylleformel.
 
Amelie sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.192
Blogginnlegg: 8
Amelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelenAmelie er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Brød til heving - hvor lenge? (haster)

Vet det er store forskjeller hva angår brød og heving.
De med lite gjær i kan heve 8-9 timer.

Nå har jeg en speltdeig på heving, skal bli 3 brød, inneholder en halv pose tørrgjær og skal heves i 2 timer, siden i 30 min utbakt i formen.

Jeg har plutselig et par ærend som tar tid - kan jeg la deigen heve i et par timer ekstra - eller er jeg stuck med brøda og må følge heveanvisningen?
Vil deigen falle sammen og gjæringsprosessen ødelegges dersom jeg stikker av nå?

__________________
Pjokk 04 Vesla 07
"The true sign of intelligence is not knowledge, but imagination" A. Einstein

Amelie er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:25.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no