|
Divines spør-og-lær-forum Spør om alt mulig du lurer på - kanskje er det noen som kan svare. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
12-06-10, 19:06 | #1 |
rakkarpus
|
Er mozzarella bedre enn Norvegia på pizza?Har sikkert smakt det, men klarer ikke å huske smaken, men er mozarella bedre enn Norvegia på typisk hjemmelagd pizza?
__________________
When you know better, you do better. |
12-06-10, 19:06 | #2 |
Prematurmamma
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jeg bruker en pakke tine pizzaost (den med fire oster), og en pakke revet mozzarella.
__________________
Jente 03 - Gutt 08 - Gutt 14 (uke 24+6)
Podcaster for Kjerringrådet - Helt uten filter (@Kjerringraadet) |
12-06-10, 19:17 | #5 |
kamerat
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Fersk mozzarella er det besteste.
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
12-06-10, 19:18 | #6 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Det skulle jeg mene, i all den tid Norvegia smaker hoppetau.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
12-06-10, 19:22 | #7 |
Personlig pessimist
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Ekte, fersk mozzarella er best. Ligner jo overhodet ikke på den tørre, norske.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.» - Aileen Wuornos, seriemorder
|
12-06-10, 19:27 | #8 |
Gullfisk
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Bøgda
Innlegg: 9.510
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jah ...
__________________
"Dewey var en fin fyr." (sitat: David Massey, HiO) Enhjørning og gutta: 02.09.69, 11.01.05 og 27.08.09
|
12-06-10, 19:33 | #9 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jeg vil si ja og nei. Jeg foretrekker faktisk Norvegia eller helst den 4 oster-blandingen på tykk, harry kjøttdeigpizza, mens fersk mozarella er best på tynn, italiensk pizza med lite fyll.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
12-06-10, 19:36 | #10 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Dec 2008
Hvor: Utenfor republikken
Innlegg: 2.951
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jeg liker å blande ostene, Jarlsberg må også med.
__________________
Mamma til jenter f. 2001 og 2002 |
12-06-10, 19:51 | #11 |
Epikur
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?
Helt enig med Iset.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
12-06-10, 19:53 | #12 |
can-jur
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Det gjør vondt langt inn i sjela å innrømme, men jeg bruker pizzatopping ( altså jukseost) blandet med mozarella.
__________________
F-I-R-E Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|
12-06-10, 20:01 | #13 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Pizzatopping (jukseost) er helt jævlig. Ei venninne kjøpte med seg en stor slik pose da vi skulle ha hjemmelaget pizza her sist helg. Jeg brukte den, men det ødela pizzaen syntes jeg. Resten av osten, ca. 1/2 kg, gikk rett i bosset. Tidligere gikk den i nøden, men nå klarer jeg den ikke. Den har vel omtrent de samme smelteegenskapene som mozarella, den ligner i konsistensen, men smaken er grøsselig. Smaker smøraktig, på en merkelig måte.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
12-06-10, 20:04 | #14 |
Epikur
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Pizzatopping er djevelens verk.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
12-06-10, 20:09 | #15 |
Søt og rar
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jeg er veldig glad i mozarella.
__________________
2012, 2007 og 2004 |
12-06-10, 20:14 | #16 |
sukk
Medlem siden: Jul 2008
Innlegg: 4.476
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?
Enig!
Enig!
Enig!! |
12-06-10, 20:17 | #17 |
can-jur
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jupp, pizzatopping er bare juks og fanteri, er laget av planteproteiner.
__________________
F-I-R-E Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|
12-06-10, 20:19 | #18 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Hvis man liker det så for all del. Sjokolade og cola er ikke akkurat det sunneste, men jeg holder meg ikke konsekvent unna det fordetom. (Jeg bare skjønner ikke at man liker det fremfor ekte ost, eller at man spiser margarin fremfor smør og sånne ting, men man er jo forskjellige).
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
12-06-10, 20:34 | #19 |
sukk
Medlem siden: Jul 2008
Innlegg: 4.476
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jepp. Hvis man liker det er det jo greit. |
12-06-10, 20:41 | #20 |
Henger i stroppen
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 1.669
|
Sv: Er mozarella bedre enn Norvegia på pizza?Jeg synes osteblandingen Finello mozzarella og cheddar er veldig god på pizza. Tror det skal være ordentlig ost. Men enig med mange her, fersk mozzarella er det aller beste.
__________________
Storesøster f. 2000, Lillesøster f. 2006 og Minstesøster, september 2008 |
|
|