Gå tilbake   Foreldreportalen > Blogger > Kaffestuggu – Where everybody knows your nick

Mandag

Kaffestuggu er åpen døgnet rundt for kaffe, vin, te, øl, brus, vann eller bare skravling. Alle, både nye og gamle, er hjertelig velkomne her! Bloggen er helt åpen og kan, som alle åpne blogger, også leses av ikke-FP-medlemmer og Google.

Bloggen tilhører ikke ett bestemt medlem, men drives av moderatorteamet i fellesskap, og den åpnes hver morgen av den første i teamet som føler for det. Kaffestuggu har ofte åpent på kveldstid også, særlig i helgene.
Rangér dette innlegget

Mandag

Postet 17-04-23 kl 05:59 av Kaffestuggu

Kommentarer totalt 10

Kommentarer

Gammel
tink sin avatar
God morgen! Støl og sliten etter tøff trening i går, men nå skinner sola og det ser ut til å bli ei fin uke.
Postet 17-04-23 kl 07:55 av tink tink er ikke aktiv
Gammel
Blondie sin avatar
Jeg var oppe i otta for å klargjøre et dokument til dødlinje, nå er det ferdigstilt og sendt. Føler meg som frøken effektiv. Eneste planen resten av dagen er å dra på en blodtrykkskontroll på legekontoret.
Postet 17-04-23 kl 07:57 av Blondie Blondie er ikke aktiv
Gammel
Blå sin avatar
Jeg sendte en jobbsøknad på lørdag. Og baserte brevet på en annen søknad, det vil vi at det i utgangspunktet var henvis til en annen stilling på samme sted. I morges i dusjen fikk jeg plutselig et akutt anfall av nervøsitet for at jeg ikke hadde husket å endre navnet på stillingen jeg søkte. Det hadde ikke vært krise, det er en digital søknad, så det står jo hvilken stilling jeg faktisk søker på. Men, det hadde vært skikkelig flaut og ikke akkurat gitt et godt inntrykk av meg om jeg sender av gårde noe med redigeringsfeil i.


Nå, har jeg klart å logge meg på og sjekke søknaden og jeg hadde heldigvis endret det. Som Charlie Brown sier i Peanuts: "a waste of a good worry".


Travel dag, men ingenting som brenner akkurat nå. Og det er fint vær og jeg har skjørt på og har nettopp fått kompliment for det, så livet er ganske bra.
Postet 17-04-23 kl 08:26 av Blå Blå er ikke aktiv
Gammel
Maverick sin avatar
God morgen! Jeg er litt skral men skal gjøre et heroisk ( ) forsøk på å få unna en hel del jobb i dag lell. Og kom plutselig på at jeg jo har tre eksamener tidlig i mai og at det ville vært lurt å ha litt øyekontakt med det gjenstående av pensum også.
Postet 17-04-23 kl 08:28 av Maverick Maverick er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Blå: Jeg kjenner godt igjen den panikkfølelsen. Det er jo ingen krise, men det fremstår så halvveis. Men som regel er det jo i orden. (Og så slår det meg hvor mye av det vi gjør som skjer på autopilot og som man derfor egentlig ikke får med seg at man faktisk gjør.)

Jeg skal i masse møter i dag også; som vanlig. Egentlig trodde jeg at jeg bare skulle relativt uformelle greier, og har kledd meg i en litt "morsom" og hjemmesydd kjole. Og så innser jeg at jeg skal i et ganske viktig møte med en del eksterne aktører hvor vi skal lande en del ganske prinsipielle beslutninger ... ja, ja. Det er ikke første gangen de møter meg, så jeg håper at de klarer å ignorere kjolen.
Postet 17-04-23 kl 08:32 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
star sin avatar
Har en avtale litt senere i dag. Bør lese, men jeg kommer ikke igang.
Postet 17-04-23 kl 10:14 av star star er ikke aktiv
Gammel
løve70 sin avatar
God morgen
Ny, crazy dag. Bare å prøve å henge med. Hadde håpet på en joggetur, men fikk en strekk eller noe i leggen i går, så det ble gåtur og yoga istedet. Nå prøve å få ressurser til å hjelpe meg med et stort tilbud.
Postet 17-04-23 kl 10:59 av løve70 løve70 er aktiv nå
Gammel
Syrinx sin avatar
Satsa høgt og gjekk ut i berre bikini. Det vart for kjølig grunna kald trekk.
Postet 17-04-23 kl 11:05 av Syrinx Syrinx er aktiv nå
Gammel
Mams sin avatar
Togkjole i dag Tjorven?
Postet 17-04-23 kl 11:46 av Mams Mams er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Mams: Eh ... ja.
Postet 17-04-23 kl 12:53 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
 
Nylige blogginnlegg av Kaffestuggu

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:55.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no