Gå tilbake   Foreldreportalen > Blogger > Kaffestuggu – Where everybody knows your nick

Fredag

Kaffestuggu er åpen døgnet rundt for kaffe, vin, te, øl, brus, vann eller bare skravling. Alle, både nye og gamle, er hjertelig velkomne her! Bloggen er helt åpen og kan, som alle åpne blogger, også leses av ikke-FP-medlemmer og Google.

Bloggen tilhører ikke ett bestemt medlem, men drives av moderatorteamet i fellesskap, og den åpnes hver morgen av den første i teamet som føler for det. Kaffestuggu har ofte åpent på kveldstid også, særlig i helgene.
Rangér dette innlegget

Fredag

Postet 10-11-23 kl 08:56 av Kaffestuggu

Kommentarer totalt 18

Kommentarer

Gammel
Tjorven sin avatar
Jeg skulle egentlig på en legetime i dag ... som jeg bestilte i starten av august. Men i dag er legen min syk, så det må visst vente enda noen uker. Ja, ja. Dette var ikke angående den kranglete ryggen, så det er ikke egentlig så prekært, men det var jo en grunn til at timen ble bestilt.

Knerten skal spille kvalifiseringsmesterskap til NM i volleyball for videregående skoler i dag. Han har aldri spilt på noe ordentlig volleyballag, men da han begynte på vgs så var dette noe han virkelig ville være med på. Og sånn ble det. (Han skal spille på lag med et annet FP-barn, og det synes jo jeg er litt morsomt.)
Postet 10-11-23 kl 09:02 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
polarjenta sin avatar
God morgen. På plass på kontoret, tror ikke det er noen møter i dag, men bør vel sjekke kalenderen for det har jeg ikke gjort enda. Ikke så store planer for helga, mulig jeg drar på en forsinket halloweenfest i morgen, men er ikke helt sikker enda.
Postet 10-11-23 kl 09:17 av polarjenta polarjenta er ikke aktiv
Gammel
tink sin avatar
God morgen, har spist hotellfrokost og pakker meg sammen før bussen henter oss til den siste ekskursjonen her i Bilbao. I kveld går turen nordover og mot fest for søster. Sove kan jeg gjøre på flyet.
Postet 10-11-23 kl 09:44 av tink tink er ikke aktiv
Gammel
Mex sin avatar
God morgen

Æsj, kjedelig med en utsatt legetime, Tjorven.
Vi reiser på hytta denne helgen, men på søndag må vi tidlig hjem for da har vi invitert til familiebursdag. Litt hektisk, men håper at vi klarer å lande litt på hytta likevel.
Postet 10-11-23 kl 09:44 av Mex Mex er ikke aktiv
Gammel
Nenne sin avatar
Hjemmekontor i dag også. Det er en blandet fornøyelse, for vi sliter litt med nettet her. Telenor vil sende et nytt modem, men det tar jo et par dager. Jeg trenger kosebukse og tøfler i dag, så det er helt uaktuelt å kle ordentlig på seg og kjøre til kontoret. Telefon-hotspot it is!
Postet 10-11-23 kl 09:57 av Nenne Nenne er ikke aktiv
Gammel
star sin avatar
Skal prøve å lese litt fag.
Postet 10-11-23 kl 09:59 av star star er ikke aktiv
Gammel
Blå sin avatar
Hjemmekontor her også.

Jeg har fremdeles noenlunde rolige dager, så skal avspasere fra kl. 12. Da skal jeg til byen og gjøre noen ærend og så skal jeg hente fredagspakke fra Colonialen og gjøre i stand til hyggelig fredagskveld for mannen og meg
Postet 10-11-23 kl 10:03 av Blå Blå er ikke aktiv
Gammel
Eia sin avatar
God formiddag. Kollega nede med influensa (kan være meg som er smittekilde ... ), så ut i produksjonen med meg!

I helga blir det tur til småbruket for mannen, yngste, en kompis og meg. Eldste jobber, som vanlig. Blir fint, og kanskje en første skitur for sesongen?
Postet 10-11-23 kl 10:26 av Eia Eia er ikke aktiv
Gammel
Toffskij sin avatar
Morn! Jeg er på plass på biblioteket, og sitter klar til å bestille bord på Kirby Café i Tokyo, som Nintendo-fraksjonen i familien mener vi absolutt må når vi først drar til Japan i juleferien. Det er ikke bare-bare, skal jeg si dere, det er like populært som de spiffeste Michelin-restaurantene og like vanskelig å få bord. Men jeg får gjøre en innsats når de slipper desemberbordene kl. 10.00.

Postet 10-11-23 kl 10:43 av Toffskij Toffskij er ikke aktiv
Gammel
Toffskij sin avatar
Hah, jeg fikk et tomannsbord, men firemannsbord var helt umulig.
Postet 10-11-23 kl 11:04 av Toffskij Toffskij er ikke aktiv
Gammel
Skilpadda sin avatar
Å, det ser jo übersjarmerende ut, Toffen!

Jeg har sovet på Datterens hybel i Trondheim i natt og fått innføring i Magic: The Gathering over frokost. Nå skal jeg jobbe noen timer på gjesterommet til broren min, og i kveld er det den tradisjonelle familiemiddagen. Mamma kom i går, i likhet med meg, og mannen min kommer med foreldrene sine i ettermiddag. Svigerforeldrene til broren min er dessverre ikke i form til å delta lenger, men derimot deltar samboeren til niesen min for første gang. (Vi har hatt en slik middag hver høst - unntatt i 2020 - siden 2009, da vi feiret 70-årsdagen til faren min.)
Postet 10-11-23 kl 11:08 av Skilpadda Skilpadda er ikke aktiv
Gammel
Blånn sin avatar
Det andre FP-barnet er også klar for NM-kvalifiseringen i dag. Vi møtes på legevakta, Tjorven.
Postet 10-11-23 kl 11:55 av Blånn Blånn er ikke aktiv
Gammel
Tjorven sin avatar
Blånn: Vet du noe mer enn meg nå? Jeg har ikke hørt noe som helst, men forventer legevakta en eller annen gang i løpet av dagen. Jeg så at de tapte første kamp med ett lusent poeng. Nå er de i gang med kamp nr 2.
Postet 10-11-23 kl 12:49 av Tjorven Tjorven er ikke aktiv
Gammel
Har vært på foreldresamtale for 10.klassingen i dag; han må jobbe litt hardere; da gir det resultater. Han og jeg skal jobbe med matte i helgen tenker jeg samt nynorsk.

Fysisk på jobb, men må alle ledere legge møter til andre bygg??? Lite forståelse; jeg blir matt.
Postet 10-11-23 kl 12:53 av millact millact er ikke aktiv
Gammel
star sin avatar
Hadde min vært med der, Tjorven og Blånn, så kunne vi sikkert møttes alle 3 på legevakta.

Har lest noe og vært litt rengjører/rydder. Og så er jeg irritert over at 1 av 3 har kommet for å hente det de skulle. Har satt det utenfor så de skal bare plukke opp.
Postet 10-11-23 kl 13:37 av star star er ikke aktiv
Gammel
Nenne sin avatar
Vi har hatt snekker her i går og i dag og har fått byttet to av vinduene i kjellerstua som vi mistenker var årsaken til at det var kaldt der og så har vi fått lagt ekstra isolasjonsmatter på loftet. Nå tenker jeg det skal bli godt og varmt her!
Postet 10-11-23 kl 13:44 av Nenne Nenne er ikke aktiv
Gammel
Blondie sin avatar
Jeg er på jobb og sitter nede for første gang i dag. Jeg følger en elev til helsesykepleier og venter på gangen. Det er veldig fint og gøy på ny jobb, men krevende og hektisk. Blir bra med en rolig helg snart.
Postet 10-11-23 kl 14:49 av Blondie Blondie er ikke aktiv
Gammel
Blånn sin avatar
Tjorven: hvor ser du kampene? Jeg hører jo ingenting.
Postet 10-11-23 kl 15:27 av Blånn Blånn er ikke aktiv
 
Nylige blogginnlegg av Kaffestuggu

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:16.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no