|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Dramaqueen
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Nordens Paris
Innlegg: 1.402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Brun saus-trådHeter det ikke brunsaus i stedet for brun saus? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Type R ;)
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Nord
Innlegg: 8.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Brun saus-tråd
__________________
Honda som ikke kjører Honda bil for tiden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Brun saus-trådJeg bruker bare salt, pepper, buljong og stekekraft for å krydre sausen. For litt forandring bruker jeg av og til å ha i litt creme fraiche eller fløte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Travelt opptatt
|
![]() Sv: Brun saus-tråd
Siden Shamu snakker om flere forskjellige typer brune sauser, blir det riktig å dele ordet. Hadde hun snakket om den eneste riktige brunsausen som finnes (dvs pappa sin), skulle det vært sammensatt.
__________________
Litjtausa 06. Lille skatt 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|