Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Brun saus-tråd

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 08-09-08, 10:34   #1
Shamu
På opplading
 
Shamu sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Flekkefjord
Innlegg: 3.859
Shamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt liktShamu er virkelig godt likt
Standard

Brun saus-tråd

Jeg lagde min første brun saus i går.

Mens jeg sto og brunet mel og smør, så ble jeg sånn i tvil om hva jeg skulle krydre den med.
Vi hadde svinestek i går og jeg aner jo ikke hva som passer til svinestek.

Hva slags krydder bruker dere i sausen til de forskjellige type middager? Ka dere lage en "mal" til meg?

* Svinestek
* Oksestek
* Kylling/Kalkun
* Kjøttkaker
* Pølser og potetstappe
* Fiskekaker
* Koteletter
* Ribbe

Ja, hva mer bruker man brun saus til?

Nå skal det sies at min ikke ble supervellykket. Jeg hadde for mye buljong i, så den ble litt salt. Men så har jeg lært det også.
Ellers hadde jeg pepper, løk, litt hvitløk, litt muskat og litt timian tror jeg det var. Ja, det var litt sånn på slump.
Og utover at den ar salt, så syns jeg den ble god.

__________________
Jente 95, Gutt 04, Jente 06

- Museskritt er også skritt. -

Sist redigert av Shamu : 08-09-08 kl 10:43.
Shamu er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:26.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no