Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Skyr i Norge?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 16-09-09, 13:19   #25
sykkelpappa
<insert something witty>
 
sykkelpappa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Innlegg: 109
sykkelpappa er litt kulsykkelpappa er litt kul
Standard

Sv: Skyr i Norge?

Opprinnelig lagt inn av glitterchick, her.

Sykkelpappa: Tror du det går med kommersielt laget skyr også? Jeg tenker at slike produkter ofte er tilsatt diverse stoffer for å forhindre videre blomstring av bakterier?

Ikke godt å si. Hvis den er pasteurisert kan det bli et problem, men som oftest er ikke produktet stabilt hvis ikke bakteriene lever, så det burde være aktiv bakteriekultur der. Og hvis du blander ut en teskje i en halvliter melk vil eventuelle vekstinhibitorer være så utblandet at de ikke har særlig mye effekt.

Det kan selvfølhelig forekomme andre bakterier, men hvis konsistens og lukt/smak er særlig anderledes enn originalproduktet ville jeg ikke risikert å spise den, men det kan være verdt et forsøk.

sykkelpappa er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no